Politie Kaag en Braassem

Alzheimer Café maandagavond 28 september 2020 in D

  • , ,
  • maandag 28 september 2020 om 19:00 – 21:00

Op maandagavond 28 september 2020 wordt voor het eerst sinds de uitbraak van de Corona pandemie een fysieke bijeenkomst van het Alzheimer Café gehouden in de gemeente Kaag & Braassem (uiteraard met de noodzakelijke Corona maatregelen, zodat u veilig naar deze bijeenkomst kunt komen).

Tijdens deze editie zal psycholoog Kimberly Versteegen vertellen hoe mantelzorgers, familie en vrienden kunnen omgaan met mensen die – als gevolg van een vorm van dementie - een gedragsverandering ondergaan. Ook wordt specifiek ingegaan op de mantelzorg voor iemand met een vorm van dementie in Coronatijd.

Het Alzheimer Café is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect te maken hebben met dementie. Omdat dit kan leiden tot veel pijn, verdriet, maar ook tot veel vragen, kan het prettig zijn om andere mensen te ontmoeten die wellicht in dezelfde situatie zitten als u.

Naast de aanwezige psycholoog zijn er ook deskundigen aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden en/of u helpen de juiste paden te bewandelen in de wereld van de zorg. Er zijn zoveel mogelijkheden voor ondersteuning! We informeren u hier graag over!

U bent van harte welkom en we zien u graag. De toegang is vrij.

Wel van te voren aanmelden via de mail.
Voor Kaag en Braassem Rettie Bentvelsen 06 51103212,
R.Bentvelsen@dedriemaster.nu
Voor Nieuwkoop Thecla Ammerlaan 06 18249166,
T.Ammerlaan@dedriemaster.nu 


Datum: 28 september 2020 Aanvang programma: 19.30 uur. Vanaf 19.00 staat de koffie/thee klaar. Locatie: De Ontmoeting, Dorpstraat 30, 2451 AR Leimuiden


Meer agendapunten

Geen agendapunten gevonden.