Het ONK Pokertoernooi 2020

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is het grootste en leukste pokerkampioenschap van Nederland. Elke pokerliefhebber kan er aan meedoen. Deelnemen aan de voorrondes kost slechts € 13,50 en kan op 150 locaties door Nederland. In 2019 werd de vener Lex van der Geest in Leimuiden kampioen en wist zelfs de eindtafel op het Nederlands Kampioenschap te halen, maar wist het hoofdpodium net niet te bereiken.

Het grootste en leukste kampioenschap van Nederland.
Met 9.300 deelnemers in 2019 is het ONK Poker het grootste pokertoernooi van Nederland. Voorrondes vinden plaats bij horeca gelegenheden en sportverenigingen door heel Nederland. Gezelligheid en spelplezier staan bij het Open Nederlands Kampioenschap Poker centraal.

Iedereen kan meedoen! (vanaf 18 jaar)
Om mee te doen met het ONK Poker hoef je geen doorgewinterde pokerspeler te zijn! Ben je benieuwd hoe het er bij een live pokertoernooi aan toe gaat? Of wil jij je wel eens meten met andere pokeraars in jouw omgeving? Dan is het Open Nederlands Kampioenschap Poker er juist voor jou als nieuwe speler!

Voorrondes, halve finales en een landelijke finale.
Het kampioenschap bestaat uit circa 150 voorrondes verspreid door heel Nederland. Van elke voorronde kwalificeert de winnaar zich direct voor de landelijke finale. Vanaf 80 deelnemers gaat ook de nummer 2 direct door naar de finale! De beste 5% kwalificeert zich voor de halve finales en de beste 6% tot 10% krijgen een wildcard. Heb je bij twee voorrondes een wildcard gewonnen? Dan mag je ook meedoen aan een halve finale! Deelnemers mogen zich meerdere keren kwalificeren voor de halve finales. Kwalificeer jij je 4x voor de halve finale? Dan mag je ook direct door naar de landelijke finale!  In het reglement zie je precies op welke plaats je moet eindigen om je te kwalificeren! De voorronden ONK Poker zijn gaande januari t/m mei 2020, de halve finale in juni, de finale in juli.

Online inschrijving € 13,50! (Op locatie € 17,50)
Om deel te nemen aan het ONK Poker 2020 kun je je zowel online als ter plaatse inschrijven. Online inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie, zodat lange wachtrijen op de locatie vermeden worden en het toernooi op tijd kan starten. Online inschrijven is daarom ook goedkoper. Je betaalt voor je online inschrijving slechts €13,50 terwijl inschrijven ter plaatse €17,50 kost.

Spelregels en blindenstructuur voorrondes.
Het ONK Poker heeft een gezellig karakter, maar bij een professioneel pokertoernooi hoort een duidelijke set regels. Deze zullen indien nodig worden gehandhaafd door de toernooidirecteur ter plaatse. Bekijk de pokerregels vooraf online op www.onkpoker.nl  De blindenstructuur wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers die meedoen aan de voorronde.

Voorronde in Cafe Keijzer.
Op vrijdag 28 februari 2020 is er vanaf 19:30 uur de landelijke voorronde in Cafe Keijzer te Leimuiden, gevestigd aan de Dorpsstraat 30. Je kan tot 20:45 uur nog laat instromen. Nederlands Kampioen pokeren worden kan dus beginnen in Leimuiden.


Meer agendapunten

18 juni 2020 om 19:00 – 21:30 Stichting Natuurbelevingstuin De Bult
Zomer-werkavond op De Bult

Een zomer lang lekker spelen op De Bult?

7 november 2020 om 09:30 – 13:30 Stichting Natuurbelevingstuin De Bult
Natuurwerkdag 2020

Heb jij zin in buiten? Samen aan de slag op Natuurwerkdag!