CarpentierMooren logo

CarpentierMooren

Betrouwbaarheid en kwaliteit, dat is waar CarpentierMooren Bouwplein van oudsher voor staat. Met beide voeten op de grond en een berg enthousiasme, zetten wij ons al sinds 1921 in voor onze klanten.

CarpentierMooren Bouwplein is gespecialiseerd in bouwmaterialen voor ruw-en afbouw, hout, en plaatmaterialen en aanverwante producten. Maar onze klant profiteert ook van de synergie tussen de verschillende bedrijfsonderdelen van de CarpentierMooren Groep; Probin IJzerwaren, Carpentier Keukens & Wonen en Carpentier Professional voor tuinhout en gevelproducten. Vanuit vestigingen in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer zijn wij een strategisch partner voor veel klanten in de Randstad.

Met ons brede productaanbod zijn wij voor het gehele project een volwaardig partner. Betaalbare kwaliteit in elk segment is daarbij het uitgangspunt. Vanwege onze veelzijdigheid mogen wij zowel de aannemer en zzp-er als de hovenier en industrie tot onze klanten rekenen.

De warmte van een familiebedrijf is nog altijd bij ons terug te vinden. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Wij vinden het waardevol om ons te verdiepen in de wensen en uitdagingen van onze klanten. Zo zetten wij ons vakmanschap en dienstenpakket in om tot de beste oplossing te komen. Want samen krijgen we alles voor elkaar!