FloreoKids logo
Tip!

FloreoKids

FloreoKids is sinds 2019 de eerste officiële Kindertalentenfluisteraar in Nederland en heeft talentgericht werken met kinderen als basis. Alle pedagogisch medewerkers van FloreoKids zijn opgeleid tot Kindertalentenfluisteraar. Weten wat je talenten zijn en er iets mee doen, geeft kinderen een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen. De pedagogisch medewerkers (h)erkennen en stimuleren de talenten van kinderen en helpen ze zo opgroeien tot zelfbewuste jongvolwassenen.

FloreoKids is een talentbedrijf: elke medewerker en elk kind mag bij ons zijn of haar talent ontdekken en (h)erkennen. Talentgericht werken met kinderen is onze basis. Het past bij FloreoKids, want groeien doe je samen! 

Talentgericht werken is bij FloreoKids gebaseerd op twee pijlers: ons pedagogisch beleid en de positieve psychologie. In ons pedagogisch beleid hebben we vastgelegd hoe we met kinderen omgaan en waarom. De positieve psychologie richt zich op positieve ervaringen en kwaliteiten van mensen, kortweg: wat gáát er goed en wat kún je goed.

Om goed uitvoering te kunnen geven aan talentgericht werken zijn al onze pedagogisch medewerkers opgeleid tot Kindertalentenfluisteraar. Daarom mogen we ons al sinds 2019 de éérste officiële Nederlandse Kindertalentenfluisteraar organisatie noemen! Daar zijn we trots op en het is naast de positieve ervaringen van de kinderen én medewerkers een extra stimulans om onze talentgerichte koers te blijven volgen.

Onze aanpak: unieke talenten (h)erkennen
Iedereen heeft een eigen uniek talent. Bij jonge kinderen sluimerend of soms al volop in ontwikkeling. Bij FloreoKids (h)erkennen en ontwikkelen we talenten spelenderwijs. Onder andere in talentgesprekken die onze pedagogisch medewerkers met de kinderen voeren, aan de hand van talentkaarten. Daar staan talenten op zoals Bruggenbouwer en Ideeënfontein. Ook de ouders betrekken we bij onze talentgerichte aanpak en onze locaties hebben hun eigen talentwoord, bijvoorbeeld gastvrijheid of betrokkenheid.

Het resultaat: weten wat je talenten zijn en er iets mee doen, geeft kinderen een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen, waardoor ze zelfbewust kunnen (op)groeien tot jongvolwassenen. Bij FloreoKids hebben we kijk op elk kind en mag en kan elk kind zichzelf zijn. Met eigen, unieke talenten. FloreoKids = talentgericht werken!

Alle vormen van kinderopvang

FloreoKids biedt alle vormen van kinderopvang aan.

Zo zijn er kinderdagverblijven voor de allerkleinste tot 4 jaar, Peuteropvang en VE Peuterspeelzalen voor kinderen van 2-4 en naschoolse opvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Kwalitatief hoogwaardige opvang, tegen een zo redelijk mogelijke prijs. 

FloreoKids locaties in Leiderdorp

FloreoKids locaties in Leiden

FloreoKids locaties in Woubrugge

FloreoKids locaties in Hoogmade

FloreoKids locaties in Oegstgeest

FloreoKids locaties in Leimuiden

FloreoKids locaties in Rijnsaterwoude

FloreoKids locaties in Kudelstaart

Waarom werken bij FloreoKids?

Werken bij FloreoKids voelt als een ‘warm bad’. Dat merk je aan de persoonlijke aandacht en de goede sfeer. Het is een bedrijf waar jouw mening echt gewaardeerd wordt en waar je alle ruimte krijgt om jouw talent te (h)erkennen en ontwikkelen.

Warm Bad-HR-incl kop-30x35cm[68].jpg

Bij FloreoKids zijn er daarom ook geen functioneringsgesprekken, maar ontwikkelingsgesprekken. Tijdens zo’n gesprek kijk je naar de toekomst. Iedereen krijgt de ruimte om te groeien op het gebied waar zijn of haar talent ligt. Dat kan via cursussen, maar ook door taken op dat gebied toe te kennen.

FloreoKids is op zoek naar Pedagogisch Medewerkers (vast en flexibel) voor Buitenschoolse opvang en Kinderdagverblijf. Welkom bij FloreoKids!

Kijk op https://www.floreokids.nl/werken-bij/vacatures voor alle vacatures

Bellen of appen kan ook 06- 42599974

Wil jij (weer) aan het werk in de kinderopvang?

Meld je dan aan bij FloreoKids voor de opleiding ‘Pedagogische kwaliteiten in de praktijk’. Deze opleiding is voor iedereen die altijd al in de kinderopvang wilde werken maar niet over het juiste diploma beschikt. Naast je opleiding werk je op een kinderdagverblijf of BSO. Na 3 maanden ben je gekwalificeerd pedagogisch medewerker.

Veel diploma’s komen in aanmerking. Neem contact op en dan checken wij samen of jouw diploma in aanmerking komt. Of doe de diplomachecker op www.floreokids.nl/werken-bij/vacatures.

Talentgericht werken

‘FloreoKids is een talentbedrijf: elke medewerker en elk kind mag bij ons zijn of haar talent ontdekken en (h)erkennen. Talentgericht werken is onze basis. Voor kinderen en voor medewerkers’,  vertelt Marion Castelijn, adjunct-directeur bij FloreoKids enthousiast. ‘Talentwerken richt zich op positieve ervaringen en kwaliteiten van mensen, kortweg: wat gaat er goed, waar krijg je energie van en wat kun je goed. Floreokids is een organisatie die ruimte biedt aan ieders talenten.

Opleiding, salaris én contract

Wil jij (weer) aan het werk in de kinderopvang én werken bij een organisatie die aandacht heeft voor jou? Meld je dan aan voor deze unieke kans!

Samen kijken we of jouw diploma in aanmerking komt voor deze opleiding. Als dat zo is, gaan wij voor jou aan de slag. Wij betalen de opleiding en je ontvang direct salaris. Na succesvolle afronding krijg je van ons een arbeidscontract.

Aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden of meer informatie? Stuur een appje naar 06- 42599974 en wij bellen jou terug.

Mailen kan ook: pz@floreokids.nl.

Op www.FloreoKids.nl vind je meer informatie over FloreoKids en de opleiding.