Kroes en partners logo
Tip!

Kroes en partners

Kroes & Partners
Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs is een modern en slagvaardig notaris- kantoor, met vestigingen in Alphen aan de Rijn en Ter Aar. Wij onderscheiden ons in cliëntgerichtheid en kwaliteit en hebben een goede naam in de regio met veel vaste relaties en trouwe klanten.

Met een enthousiast team van ruim 40 medewerkers zijn wij één van de grootste kantoren binnen het groene hart en actief op alle notariële werkgebieden. Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit de vier grote steden in de randstad.

Laagdrempelig notariskantoor
Kroes en Partners is een slagvaardig en laagdrempelig notariskantoor, met vestigingen in Alphen aan de Rijn en Ter Aar. Bij ons notariskantoor geen hooghartige dames en heren die deftige woorden gebruiken. Onze notarissen en adviseurs verplaatsen zich juist snel in uw situatie. Die persoonlijke aanpak heeft geleid tot een trouwe klantenkring, zowel zakelijk als particulier.

Onze cliënten waarderen de kwaliteit van onze dienstverlening en het heldere advies. Een akte laten opstellen is bij ons notariskantoor geen formaliteit. U begrijpt wat u ondertekent, en zo hoort het ook.

Alphen aan den Rijn
Prins Bernhardlaan 4 
2405 VZ Alphen aan den Rijn

Ter Aar
Aardamseweg 73a
2461 CB Ter Aar

Telefoon: 0172 - 52 19 21
Fax: 0172 - 57 30 12