Sail360 logo

Sail360

Sail360 is een onafhankelijke onderneming, die actief is in de watersportbranche. Ingrid Durge is de eigenaar en heeft haar ervaring in de maritieme navigatie branche opgedaan. Watersport is altijd een prive bezigheid geweest maar is nu ook professioneel uitgerold. 

Sail360 heeft een aantal gemotiveerde medewerkers die goed op de hoogte zijn met de nieuwe markten en e-commerce van vandaag de dag. Een andere manier van werken die binnen de maritieme industrie nog niet zo veel wordt toegepast. Wij zijn een Webwinkel op het gebied van de watersport visserij en werkboten, met een breed scala aan  Artikelen. Wij hebben een goed prijsbeleid de klant kan rekenen op merk/kwaliteit tegen een uitstekende prijs/prestatie verhouding..

De basis en een essentieel onderdeel van Sail360 is dat wij werken met fabrikanten waarmee wij reeds meer dan 30 jaar ervaring hebben. Wereldwijd kunt u rekenen op service van de producenten die wij vertegenwoordigen. Garantie op de bij ons aangeschafte producten is 2 jaar.

Er zijn dus veel goede redenen te noemen waarom u klant kunt worden.