Schoonheidssalon SkinStyle logo

Schoonheidssalon SkinStyle

Maaike Krul heeft in Augustus 2018 Schoonheidssalon SkinStyle geopend op het Veenderveld in Roelofarendsveen. In de salon staat persoonlijke aandacht, waanzinnige resultaten, hoge kwaliteit en vakkundig en onderbouwd advies centraal. Naast het verbeteren van uw huid kunt u in de schoonheidssalon echt helemaal ontspannen, een relax moment voor uzelf. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het mooi ouder worden.

Ondanks dat de salon pas anderhalf jaar bestaat is Maaike Krul nu al genomineerd voor Beauty Award Newcomer of the year 2020. Hiermee behoort zij tot de top 3 beste, nieuwe schoonheidsspecialiste van heel Nederland!

Door de combinatie van topmerken zijn we gespecialiseerd in huidverbetering gecombineerd met ontspanning. Voor elk huidprobleem of behoefte is er een passende behandeling. Na de behandeling verlaat u ontspannen de salon, inclusief de beste versie van uw natuurlijke schoonheid!

Naast gezichtsbehandelingen kunt u in de salon ook genieten van een heerlijke lichaamsmassage, klassiek of hotstone.

Kijk op de website voor een overzicht van alle behandelingen. Tevens kunt u op de website ook 24/7 uw behandeling reserveren.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten bij Schoonheidssalon SkinStyle.