Sungi Photography logo

Sungi Photography

Mijn naam is Sungi Verhaar en ben enthousiast fotograaf. Alijd creatief bezig geweest en heb ooit mode gestudeerd. Daarna verpleegkunde en blijven hangen in het ziekenhuis waar ik nog steeds met veel passie werkzaam ben. Echter miste ik mijn creatieve kant en ben ik gaan fotograferen. Na een curus gevolgd te hebben, ben ik hier verder in gegaan. Eerst bleeft het bij het maken van foto's van mijn kinderen en vrienden en familie, maar nu heb ik ook de stap gemaakt om professioneel foto's te maken.

Ik focus mij op portret, kinderen, baby's en gezinnen, reportages en projecten en sta overal open voor.

Sinds kort stel ik mijzelf ook beschikbaar als schminker. Mocht u interesse hebben? Neem een kijkje op mijn website Schminkografie.

Mijn visie is om iemand in beeld te krijgen zoals hij is en daarbij het mooiste van deze persoon/personen hierbij te belichten. Maar ook een verhaal vertellen doormiddel van fotografische beelden.

Portret, met name familie, kinderen en baby's zijn de mensen die ik graag fotografeer. Daarnaast heb ik een voorliefde voor bloemen en natuur. Wanneer je om je heen kijkt is veel moois in de directe omgeving vast te leggen en van te genieten.

Op projectmatig gebied sluit ik totaal aan bij de wensen van de opdrachtgever. Ik zet een stijl in overeenstemming met de opdrachtgever neer die het bedrijf kenmerkt. Kijk gerust in mijn portfolio voor voorbeelden hiervan.