Advertorial Gezondheid en welzijn

12,5 jaar The Beauty Company in Rijpwetering!

Vandaag bestaat schoonheidssalon The BeautyCompany by Brenda Bax 12,5 jaar. In die tijd hebben zowel de salon als de schoonheidsspecialiste een flinke ontwikkeling doorgemaakt.

Eigenaresse Brenda vertelt: “Op 1 februari 2008 ben ik gestart op de plaats waar mijn vader ook zijn eigen bedrijf had. De eerste jaren gebruikte ik om te ontdekken wat ik wilde in de schoonheidsbranche. Na zes jaar stapte ik over op het Nederlandse merk Cenzaa. Hiermee ontwikkelde de salon in een hoog tempo naar een professioneel instituut. De combinatie van huidverbetering en wellness vult mijn zienswijze: iedereen moet met plezier in de spiegel kunnen kijken. Daarnaast biedt het mijn cliënten een breed scala aan behandelingen. Nadat ik in 2017 IK Skin Perfection aan het assortiment had toegevoegd, kreeg ik ook de mogelijkheid de meest kwetsbare huid te behandelen.’’

Ze vervolgt: ‘’Huidzorg bij kanker heeft tegenwoordig een prominente plek in de salon. Door de aanschaf van de Observ, een huidanalyse-apparaat, til ik de salon naar een nog hoger niveau. Dit apparaat biedt namelijk de mogelijkheid om echt een kijkje in de huid te nemen en een preventief behandelplan op te stellen om mijn cliënten zo lang mogelijk stralend en gezond te houden. Ook de Beauty Angel, voor collageen lichttherapie, heeft inmiddels een vaste plek in de behandeling ingenomen. Klanten zijn razend enthousiast over deze lichttherapie die huidverbetering voor elk huidtype op elke dag van het jaar mogelijk maakt.”

Brenda is inmiddels een echte huidexpert geworden die graag huidproblemen en huidveroudering aanpakt. Haar nominatie voor de Beauty Award onderstreept haar professionaliteit en kwaliteit nog eens extra. De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. De uitreiking van de Beauty Awards is door de uitbraak van corona verplaatst naar 25 april 2021.

Kijk voor meer informatie op de website www.the-beautycompany.nl of volg The BeautyCompany op Facebook en Instagram.


Meer nieuws

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 19:24

Rutte: ‘’Corona is niet voorbij, houd je aan de regels’’

Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid lasten vanavond een persconferentie in om een update te geven over de toename van het aantal coronabesmettingen. ‘’Een tweede lock-down hoeft niet te komen, maar dat gaat niet vanzelf.’’ Niet alleen komen er regionale maatregelen, ook landelijk worden de maatregelen aangescherpt.

Advertorial Sport gisteren 15:23

Remember Liemeer Experience op 6 september

Fred Schröder, bestuurslid van Golf- & CountryClub Liemeer: “Iedere golfclub organiseert ’open dagen’ en zijn dan blij met 30 tot 40 bezoekers. Wij organiseren nu voor de vierde keer de ’Liemeer Experience’ en in de vorige jaren liep het aantal bezoekers op van 190 in 2017 tot vorig jaar bijna 400 bezoekers!'' 

Overige gisteren 12:59

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Weer in Kaag en Braassem gisteren 11:47

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Calamiteiten gisteren 08:54

Achtervolging in Oud Ade

Dinsdagavond 4 augustus gaf de politie een auto op de Leidseweg het stopteken om te auto te controleren. Op dat moment ging de auto er met hoge snelheid van door.