Dennis

15 jaar Meezingkoor Eigen-Wijs !

Meezingkoor Eigen-Wijs bestaat uit 35 dames en heren en is opgericht  1 januari 2006. Wij zingen veel bekende Nederlandstalige, maar ook Engelse en Duitse liedjes. Ook zingen wij een mooi kerstrepertoire met zelfs een Frans lied. De gezelligheid en het plezier in het zingen staan bij ons hoog in het vaandel!

Onder leiding van onze enthousiaste dirigent Irma Zethof repeteren wij iedere donderdagavond in Dorpshuis De Kern te Weteringbrug.

Regelmatig treden we op in verpleeg-en verzorgingshuizen. Wij vinden het altijd een feestje om te zien hoe de mensen meezingen en genieten. Ieder jaar geven wij een concert en doen wij ook kerstoptredens. En gaan we naar korenfestivals. In de 15 jaar dat wij bestaan is ons repertoire vernieuwd en uitgebreid.

Op zondagmiddag 6 november geven wij een concert ter gelegenheid van het 15- jarig bestaan en zingen liedjes van de afgelopen 15 jaar. Het thema is dan ook : 15 jaar Eigen-Wijze liedjes.

Locatie:  Eetcafé Punt, Langeweg 2 te Roelofarendsveen.

Aanvang: 15.00 uur.

 

Kaarten à € 9.50 inclusief koffie/thee, zijn vanaf 22 oktober te verkrijgen bij Veenerick Boek-en Kantoorhandel, Noordplein 15 te Roelofarendsveen.

 

Website:     www.meezingkoor-eigenwijs.nl

Mailadres: mzkeigenwijs@gmail.com


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.