Pixabay

270 Kinderen uit Leimuiden bezorgen een lentegroet aan ouderen

Kinderen van Integraal Kindcentrum De Lei hebben een lentekaart gemaakt. Vergezeld door een bloemetje hebben zij die, samen met hun ouders, naar ouderen in het dorp gebracht.

Deze actie is georganiseerd door de Katholieke Kerk, Stichting Welzijn Ouderen, de Ontmoeting, welzijnsorganisatie De Driemaster en IKC De Lei.

Kapelaan van Paassen van de Katholieke Kerk in Leimuiden: “Mensen kunnen niet wachten om elkaar weer te mogen ontmoeten. Helaas kan dat nu nog niet. We willen heel graag een bloemetje brengen bij de ouderen die het nu extra hard nodig hebben. Het bloemetje staat symbool voor al het goeds wat we elkaar wensen in deze tijd.”

“Een thema dat op dit moment wordt besproken op school is dat je goed voor jezelf én ook voor elkaar moet zorgen. Dat is in deze tijd misschien wel nóg belangrijker. Daarom doen we graag mee aan deze actie”, aldus Kristel van Goozen, directeur van IKC De Lei.

William Slotboom van welzijnsorganisatie De Driemaster vult aan: In deze tijden van corona is het moeilijk om mensen met elkaar in contact te brengen op een veilige manier. Met deze actie genereren we een veilig contactmoment tussen drie generaties, dat is ontzettend mooi.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!