Pixabay

29 sociale woningen in Oude Wetering vanaf nu te huur

Op de locatie van de voormalige Gerardusschool in Oude Wetering realiseert MeerWonen een appartementengebouw met 29 sociale huurwoningen. Deze zijn vanaf nu te huur. 

''Met de realisatie van deze appartementen komen er duurzame, toekomstbestendige én comfortabele appartementen beschikbaar in Oude Wetering. Door o.a. het aanbrengen van zonnepanelen op het dak worden de appartementen zeer energiezuinig (nul-op-de-meter), een duurzame oplossing die bij appartementencomplexen nog weinig toegepast wordt. De appartementen hebben geen gasaansluiting, zijn volledig elektrisch, extra geïsoleerd, en wekken evenveel energie op als bij gemiddeld gebruik onder gemiddelde omstandigheden nodig is. De aanstaande huurders krijgen daarmee een energieneutrale woning, waarvoor zij maandelijks een energieprestatievergoeding betalen aan MeerWonen. Ook aan een duurzamere omgeving wordt aandacht besteed. Er wordt nestgelegenheid voor gierzwaluwen gecreëerd, in de muren van het complex komen vleermuiskasten en de bomen op het terrein worden beschermd door boomkransen'', aldus Stichting Meerwonen.

Geïnteresseerden kunnen reageren via www.hureninhollandrijnland.nl. In mei/juni 2021 worden deze duurzame en levensloopbestendige driekamerappartementen aan het Gerarduspad opgeleverd.

Kijk op de website voor meer informatie!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.