Aad Hogenboom

3 op Reis in Kaag en Braassem

Zondag 21 juni stond Jennifer Hoffman met haar cameraploeg ineens op het pontje bij het Paddegat tussen Roelofarendsveen en Woubrugge, om te draaien voor 3 op Reis.

Dat ging niet onopgemerkt. Zo werden op verschillende Facebookpagina’s foto’s geplaatst van de presentatrice. Inwoners van Kaag en Braassem zijn er dan ook over te spreken dat BNN VARA in hun gemeente langskwam. ‘’Goed voor recreatief ondernemend Kaag en Braassem’’, was één van de reacties.

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, uitgezonden op NPO 3. Het programma bestaat sinds 2007 en gaat over verschillende reisbestemmingen in de wereld.

Wegens de coronacrisis bezoekt het programma de mooie plekjes in ons eigen Nederland.


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.