Aad Hogenboom

3 op Reis in Kaag en Braassem

Zondag 21 juni stond Jennifer Hoffman met haar cameraploeg ineens op het pontje bij het Paddegat tussen Roelofarendsveen en Woubrugge, om te draaien voor 3 op Reis.

Dat ging niet onopgemerkt. Zo werden op verschillende Facebookpagina’s foto’s geplaatst van de presentatrice. Inwoners van Kaag en Braassem zijn er dan ook over te spreken dat BNN VARA in hun gemeente langskwam. ‘’Goed voor recreatief ondernemend Kaag en Braassem’’, was één van de reacties.

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, uitgezonden op NPO 3. Het programma bestaat sinds 2007 en gaat over verschillende reisbestemmingen in de wereld.

Wegens de coronacrisis bezoekt het programma de mooie plekjes in ons eigen Nederland.


Meer nieuws

Advertorial Economie vandaag 14:11

Kroes en Partners: de notaris met een menselijke maat

Een notaris is een saaie, oude man die af en toe een stempel of een handtekening ergens op zet. Toch? Notariskantoor Kroes en Partners bewijst het tegendeel. “Kwaliteit is bij ons net zo belangrijk als de menselijke factor. Wij denken actief met de klant mee en denken altijd in oplossingen.”

Advertorial Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 12:29

Corona sneltest nabij Kaag en Braassem: uitslag bekend binnen 15 minuten

Met de corona sneltest van Corona Sneltest Point kan eenvoudig via een vingerprikje gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. De testen worden in Alphen aan den Rijn uitgevoerd door gediplomeerde EHBO-ers. Voor €69,50 weet je binnen 15 minuten exact waar je aan toe bent! 

Wonen en bouwen gisteren 08:38

Werkzaamheden fietsbrug Langebrug bijna afgerond

De werkzaamheden aan de fietsbrug langs de Langebrug in Oud Ade zijn bijna gereed. Tijdens de werkzaamheden zijn de houten balken, de dekplanken en de leuningen vervangen. Maandag 2 november kunnen fietsers en voetgangers weer gebruikmaken van de vernieuwde fietsbrug.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 29 okt. 2020 16:49

Wachttijden voor coronatest nemen af bij GGD Hollands Midden

Wekenlang was het topdrukte in de corona teststraten. Er gingen dagen overheen voordat je getest kon worden en de uitslag had. Maar die periode is volgens GGD Hollands Midden nu zo goed als voorbij. De testcapaciteit is namelijk vergroot.