Politie Kaag en Braassem

5-jarige superfan Milou verrast door bezoekje van de politie

Op donderdag 25 februari fietste wijkagent Robin over de Herenweg in Rijnsaterwoude. Hier kwam hij de 5-jarige Milou met haar moeder tegen. De moeder van Milou liet weten dat Milou een groot fan van de politie is. Hierop gaf Robin aan dat hij de volgende dat op de motor langs zou gaan.

Helaas werd de afspraak, door een oproep van de politie, verzet naar dinsdag 2 maart. Om het goed te maken met Milou werd het kleine meisje dinsdag na school verrast met het bezoek van een politiemotor én twee politieauto’s.

‘’Milou en haar vriendinnetje Rosalie vonden het natuurlijk fantastisch en keken hun ogen uit’’, laat de politie Kaag en Braassem op Facebook weten. Samen met agenten Erwin en Robin werd nog een foto gemaakt waarna Milou een ‘certificaat hulpagent’ en cap ‘hulpagent’ werd overhandigd.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!