Pro Kaag en Braassem

5e editie van de PRO Goed voor elkaar bokaal

PRO Kaag en Braassem organiseert voor de vijfde keer de PRO Goed voor elkaar bokaal: een verkiezing waarbij lokale verenigingen, organisaties en personen in het zonnetje worden gezet die zich inzetten voor Kaag en Braassem. De winnaar krijgt de bokaal, €500,- en eeuwige roem.

Leden nomineren

Leden van PRO kunnen tot en met 11 april een genomineerde voordragen via info@prokaagenbraassem.nl. Zij kunnen een lokale vereniging, organisatie of persoon voordragen die de gemeente leuker, beter, duurzamer, mooier of gezonder maakt. Vanaf 18 april mogen alle inwoners van Kaag en Braassem stemmen op de genomineerde van hun keuze. Tijdens de fractievergadering op 9 mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

Waarom de PRO Goed voor elkaar bokaal

Afgelopen jaren zagen we het duidelijker dan ooit: het zijn de mensen die hier wonen die onze gemeente zo fijn maken. Mooie initiatieven om anderen te helpen schoten als paddenstoelen uit de grond. Die instelling zien we altijd al in Kaag en Braassem: mensen staan voor elkaar klaar als het nodig is, en velen zijn bereid de handen uit de mouwen te steken als er iets georganiseerd moet worden. Wij zijn trots op de kracht van onze inwoners en vinden dat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden voor alle mooie en belangrijke dingen die ze doen. Daarom zet PRO jaarlijks een flink deel van de ledencontributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. Want wie lid is van PRO, gelooft in de kracht van de gemeenschap.

Eerdere edities

In 2018 was de eerste editie van de PRO Goed voor elkaar bokaal. Destijds sleepte basisschool Ter Does uit Hoogmade de prijs in de wacht. In de daaropvolgende jaren waren de winnaars De Swiffers Hoeve in Nieuwe Wetering, Daniek de Groot uit Woubrugge en JS Meddle uit Oud-Ade.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.