Uit het archief

75-jarig jubileum s.v. ROAC - activiteiten

De oudste vereniging waaruit s.v. ROAC is voortgekomen bestaat aanstaande januari 75 jaar. ROAC wil het jubileum heel graag vieren en is van mening dat, binnen de basisregels om het coronavirus buiten de deur te houden, er mogelijkheden zijn om als vereniging een aantal activiteiten te organiseren. 

Op vrijdag 9 oktober organiseert de sportclub een jubileumspel, genaamd de Kroonjuwelen van ROAC. Dit spel heeft iets weg van het dorpsspel dat in 2016 tijdens de feestweek van de Bavokerk werd gehouden. De Kroonjuwelen van ROAC is een interactief teamspel waarin je met een team van zes tot negen spelers opdrachten voltooid. De opdrachten worden grotendeels vanuit huis uitgevoerd, maar er zitten ook opdrachten tussen die je op een bepaalde locatie moet uitvoeren. Deze opdrachten zijn allemaal binnen de regels van het RIVM.

De kroonjuwelen van ROAC is een spel met als kenmerken: creatief, sportief, bedachtzaam, strategisch, kennis van onze dorpen en de club, het maken van de juiste keuzes en soms een beetje mazzel. Er is voor iedereen iets leuks te doen, van dertien tot tachtig jaar. Tijdens het spel ontvang je, voor elk goed uitgevoerde opdracht, kroonjuwelen. Het team dat aan het eind van de avond de meeste kroonjuwelen heeft, heeft gewonnen.

Het spel start op vrijdagavond 9 oktober om 19.00 uur. Dan worden de opdrachtentassen uitgedeeld bij s.v. ROAC. In de tas zit niet alleen alles wat je nodig hebt voor het spel, maar ook iets lekkers om te eten. Om 22.30 uur eindigt het spel, worden alle kroonjuwelen geteld en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Het inschrijfgeld bedraagt € ​​50,- per team. Aanmelden kan via jubileum@svroac.nl onder vermelding van de naam van je team, je teamleden, het telefoonnummer waar je tijdens het spel op te bereiken bent en de locatie van je team tijdens het spel. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bericht over de betaling.

Iedereen mag meedoen met het spel, je hoeft geen lid te zijn van s.v. ROAC. De locatie waar je het spel speelt moet echter wel in Oud Ade of Rijpwetering zijn.

Naast de Kroonjuwelen van ROAC, zijn er nog twee activiteiten gepland. Zo gaat de jeugd van de sportclub langs de deuren om loten voor de grote clubactie te verkopen en is de dikke brokactie terug van weggeweest.

Hier kunt u de hele persconferentie terugzien.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.