Dennis

Aandacht voor 1,5 meter afstand in Kaag en Braassem

In Kaag en Braassem wordt er aandacht gevraagd voor de intelligente lockdown. Zo fietsen de burgemeester, ambtenaren en raadsleden dit Paasweekend met gele hesjes rond om aandacht te vragen voor de 1,5 meter afstand.

Tot nu toe valt het de burgemeester, ambtenaren en raadsleden op dat in de dorpen van de gemeente de inwoners zich goed aan de regels houden. Er werd positief gereageerd op de actie om in de gele hesjes rond te gaan fietsen en aandacht te vragen voor de maatregelen. 

Vandaag en morgen zullen de ambtenaren, burgemeester en raadsleden nog te zien zijn op de fiets in de gele hesjes (afhankelijk van het weer). 

PRO Kaag en Braassem en CDA Kaag en Braassem doen niet mee met de actie.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.