Google Maps

Aankomend weekend grote drukte op N207 verwacht door wegwerkzaamheden aan A4

Rijkswaterstaat gaat vanaf het weekend van 7 mei groot onderhoud uitvoeren aan de snelweg A4 richting Amsterdam, tussen knooppunt Burgerveen en Schiphol. Verkeer zal hierdoor voor alternatieve routes moeten kiezen. Dit kan grote drukte veroorzaken op de N207 bij Roelofarendsveen en Oude Wetering.  

De werkzaamheden 

Rijkswaterstaat vernieuwt de aankomende tijd het asfalt en herstelt de vangrails en de bermen. Hiermee maken ze de weg toekomstbestendig. Op de A4 richting Amsterdam zal in beide richtingen het verkeer gehinderd worden.

De route richting Den Haag zal het gehele weekend gesloten zijn. Vanaf maandagochtend 10 mei tot maandagochtend 31 mei zijn er per weghelft vier rijstroken open. Tussen knooppunt Burgerveen en knooppunt De Hoek is een maximumsnelheid van zeventig kilometer per uur toegestaan in verband met de verkeersveiligheid. Dit met een mogelijke extra reistijd van dertig minuten tot gevolg. 


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.