Google Maps

Aankomend weekend grote drukte op N207 verwacht door wegwerkzaamheden aan A4

Rijkswaterstaat gaat vanaf het weekend van 7 mei groot onderhoud uitvoeren aan de snelweg A4 richting Amsterdam, tussen knooppunt Burgerveen en Schiphol. Verkeer zal hierdoor voor alternatieve routes moeten kiezen. Dit kan grote drukte veroorzaken op de N207 bij Roelofarendsveen en Oude Wetering.  

De werkzaamheden 

Rijkswaterstaat vernieuwt de aankomende tijd het asfalt en herstelt de vangrails en de bermen. Hiermee maken ze de weg toekomstbestendig. Op de A4 richting Amsterdam zal in beide richtingen het verkeer gehinderd worden.

De route richting Den Haag zal het gehele weekend gesloten zijn. Vanaf maandagochtend 10 mei tot maandagochtend 31 mei zijn er per weghelft vier rijstroken open. Tussen knooppunt Burgerveen en knooppunt De Hoek is een maximumsnelheid van zeventig kilometer per uur toegestaan in verband met de verkeersveiligheid. Dit met een mogelijke extra reistijd van dertig minuten tot gevolg. 


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport gisteren 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport 29 jul. 2021 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport 29 jul. 2021 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand.