Josh Walet

Aanpassing dienstregeling bruggen door Coronavirus

Hoogheemraadschap van Rijnland past, vanwege het Coronavirus, de bedientijden van de bruggen in Zuid-Holland aan. Dat heeft te maken met de beschikbaarheid van personeel en met het advies van de Veiligheidsregio om waterrecreatie in deze periode te ontmoedigen. Dat heeft ook gevolgen voor de bruggen in Kaag en Braassem.

De bedieningstijden van alle beweegbare bruggen worden aangepast. Dat heeft met name gevolgen voor de Doesbrug Hoogmade en de Brug in Bilderdam. Alle bruggen worden ook na 15 april (de start van het zomerseizoen) alleen op afroep geopend. Een verzoek tot openen moet minimaal 24 uur van tevoren telefonisch worden aangevraagd.

Een overzicht van de tijden waarop de brug op afroep open kan:

maandag t/m vrijdag 06.00-22.00 uur op afroep
zaterdag 09.00-13.00 uur op afroep
zon- en feestdagen geen bediening

Op afroep betekent minimaal 24 uur van te voren bellen naar 06 21130989.

Bron: Gemeente Kaag en Braassem


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.