InTeylingen

Aantal nieuwe coronabesmettingen gestegen, geen ziekenhuisopnamen en sterfgevallen

Vorige week meldde GGD Hollands Midden een lichte daling in het aantal nieuwe coronabesmettingen in Kaag en Braassem, maar nu is er weer een stijging zichtbaar. Het aantal ziekenhuisopnamen en sterfgevallen blijft nog altijd op 0 staan.

Het totaal aantal nieuwe coronabesmettingen in Kaag en Braassem lag afgelopen week op 35, dit ten opzichte van 23 nieuwe coronabesmettingen die week ervoor. Er zijn geen nieuwe ziekenhuisopnamen en sterfgevallen bijgekomen.

Zondag 7 februari bleven alle GGD locaties voor het afnemen van coronatesten en het toedienen van vaccins gesloten in verband met code rood. Ook thuisbemonsteringsafspraken gingen niet door. Afspraken moesten verzet worden. 


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.