InTeylingen

Aantal nieuwe coronabesmettingen in Kaag en Braassem gedaald

Ten opzichte van vorige week is het aantal nieuwe coronabesmettingen gedaald in de gemeente Kaag en Braassem. Vorige week meldde GGD Hollands Midden namelijk 37 besmettingen, daar kwamen de afgelopen week 23 besmettingen bij.

GGD locaties maandag open

In de regio Hollands Midden zijn alle testlocaties maandag weer open gegaan. Zondag waren alle testlocaties van de GGD gesloten in verband met code rood. Dat de GGD locaties weer open gaan betekent dat alle ingeplande testafspraken gewoon doorgaan, net als de vaccinatieafspraken. De routes en locaties worden sneeuwvrij gehouden en er wordt gestrooid.

Maar wat als je niet kunt komen? Of als je het niet prettig vindt om onder deze winterse weersomstandigheden op pad te gaan? Dan kun je jouw afspraak verzetten. "Voor alle afspraken geldt: veiligheid boven alles", aldus GGD Hollands Midden. Als je jouw testafspraak liever wil verzetten, dan kun je een nieuwe testafspraak maken via coronatest.nl, of telefonisch via 0800-1202. Als het om een testlocatie van GGD Hollands Midden gaat mag je ook bellen naar 085-078287. Een vaccinatieafspraak verzetten kan door een nieuwe afspraak te maken via het nummer dat in jouw uitnodigingsbrief staat.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.