InTeylingen

Aantal nieuwe coronabesmettingen in Kaag en Braassem gedaald

Ten opzichte van vorige week is het aantal nieuwe coronabesmettingen gedaald in de gemeente Kaag en Braassem. Vorige week meldde GGD Hollands Midden namelijk 37 besmettingen, daar kwamen de afgelopen week 23 besmettingen bij.

GGD locaties maandag open

In de regio Hollands Midden zijn alle testlocaties maandag weer open gegaan. Zondag waren alle testlocaties van de GGD gesloten in verband met code rood. Dat de GGD locaties weer open gaan betekent dat alle ingeplande testafspraken gewoon doorgaan, net als de vaccinatieafspraken. De routes en locaties worden sneeuwvrij gehouden en er wordt gestrooid.

Maar wat als je niet kunt komen? Of als je het niet prettig vindt om onder deze winterse weersomstandigheden op pad te gaan? Dan kun je jouw afspraak verzetten. "Voor alle afspraken geldt: veiligheid boven alles", aldus GGD Hollands Midden. Als je jouw testafspraak liever wil verzetten, dan kun je een nieuwe testafspraak maken via coronatest.nl, of telefonisch via 0800-1202. Als het om een testlocatie van GGD Hollands Midden gaat mag je ook bellen naar 085-078287. Een vaccinatieafspraak verzetten kan door een nieuwe afspraak te maken via het nummer dat in jouw uitnodigingsbrief staat.


Meer nieuws

Sport 31 jul. 2021 09:09

Heemskerk zwemt laatste olympische race

Femke Heemskerk heeft afgelopen nacht in Tokyo haar laatste olympische wedstrijd gezwommen. In de finale van de 4x100 meter wisselslag voor gemengde teams eindigde ze met Kira Toussaint (rug), Arno Kamminga (school), Nyls Korstanje (vlinder) op de zesde plaats.

Advertorial Voor Kinderen 30 jul. 2021 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport 30 jul. 2021 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.