Kliniek Alphen NCPC
Advertorial Gezondheid en welzijn

Acne is vervelend, laat Kliniek Alphen NCPC jou daar bij helpen!

Acne is een nare aandoening waarvan helaas veel (jonge) mensen last van hebben. Hoewel de acute fase al vervelend is, zijn de blijvende littekens voor veel mensen echt een kwelling. Kliniek Alphen weet als geen ander hoe ze dat aan moeten pakken.

De huidtherapeuten van Kliniek Alphen behandelen al jaren mensen die door acne vervelende littekens hebben. Zij blijven dan ook streven naar een verbetering van hun resultaten. In dat kader is Kliniek Alphen gestart met een combinatie van het losmaken van het litteken onder plaatselijke verdoving.

Deze behandeling wordt aangevuld met een geavanceerde CO2 laser om de indeuking van het litteken te verminderen. “Wij zijn zeer enthousiast over de spectaculaire resultaten die dit kan opleveren”, aldus Kliniek Alphen. “Overigens proberen wij met de behandeling van de acute fase van acne blijvend storende littekens te voorkomen.”

Maak via jouw huisarts een afspraak, dan kijkt Kliniek Alphen wat zij voor jou kunnen doen.

Op onderstaande foto: het resultaat na drie behandelingen van het losmaken van de littekens en het gebruik van de CO2RE laser.

kliniek alphen foto acne.png


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.