Dennis

Acties voor Machiel blijken een succes: de € 81.000 is binnen

Het leek haast onmogelijk, maar met alle donaties en acties is het toch gelukt: de € 81.000 om Machiel naar huis te helpen is binnen. Afgelopen weekend waren er ook nog twee mooie acties om geld in te zamelen, waarbij nog een paar duizend euro werd opgehaald.

Afgelopen zaterdag waren er twee acties voor Machiel, een in Roelofarendsveen en een in Oude Wetering. Op het Zuidplein in Roelofarendsveen werden bloemen verkocht. De bloemen en planten waren geschonken door Verdel Bloemen en planten export en Tulpen.nl. De laatste bloemen werden gekocht door New York Pizza, die de bloemen weggaf bij bestellingen. Om 15:30 uur was dan ook alles uitverkocht. Deze actie heeft ruim € 2000 opgebracht.

Ook in het park De Meerkreuk in Oude Wetering werd een mooi geldbedrag bij elkaar gespaard. Back to Basic en Sportschool Hart 4 Health sloegen de handen ineen om een work-out te organiseren. Deelnemers konden deelnemen aan een work-out met 10 oefeningen. In het park werkten meerdere deelnemers zich in het zweet, uiteraard keurig op 1,5 meter afstand van elkaar. En met succes, want er werd een geldbedrag van € 3010 opgehaald. Machiel zelf was ook aanwezig en keek van een afstandje toe. Hij vond het moeilijk om te zien dat er zoveel mensen bezig zijn voor hem, maar tegelijkertijd ook heel mooi.

Nog meer vrijheid

De € 81.000 om Machiel naar huis te krijgen is inmiddels bij elkaar verzameld, maar met de acties van het afgelopen weekend en de acties die er nog aan zitten te komen wordt geprobeerd om Machiel nog wat extra vrijheid te geven. Iets wat Machiel en Dionne nooit hadden durven dromen. “In 1 woord fantastisch natuurlijk. Wie had dit ooit kunnen bedenken! We zijn hier superblij mee. We willen iedereen natuurlijk enorm bedanken voor alle fantastische donaties en initiatieven! Zonder jullie hadden we het niet gered!”

Het ‘luxe probleem’ is dat er nog veel leuke acties aankomen. “Er komen nog zulke leuke acties aan, maar wat gaan we daar nu mee doen? Na enig overleg, hebben we besloten dat we deze acties gewoon door laten gaan. Waarom? Omdat we dan, als het lukt, Machiel ook aan een handbike willen helpen. Zo’n handbike (elektrisch ondersteund), zou Machiel zoveel vrijheid geven. En dat zouden we dan nog graag voor hem doen!”

Met de acties van afgelopen weekend en de aankomende acties, waaronder het zwemevenement bij Z&PC Alkemade, kan de handbike bekostigd worden.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.