Dennis

Albert Heijn busjes komen vast te staan én rijden 'bol' uit de straat

Twee Albert Heijn busjes kwamen dit weekend vast te staan met het wiel in de grond. Dat gebeurde zaterdag in Leimuiden op de Dennenlaan en zondag op de Aderweg in Roelofarendsveen. Eerder reed een Albert Heijn busje al een 'bol' uit een straat.

Dat laatste gebeurde op de Spoorstraat in Roeloferandsveen en zag er zo uit:

WhatsApp Image 2021-01-06 at 11.06.48.jpeg

Alle drie de keren kwamen de chauffeurs er goed vanaf. Bij de vastzittende busjes was er enkel een trekje van de berger voor nodig om het busje uit de grond te krijgen. Het busje wat tegen de bol reed, moest door een berger afgevoerd worden.

Takel_Dennis op Twitter zei er het volgende over:

takeldennis.PNG


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.