Dennis

Albert Heijn busjes komen vast te staan én rijden 'bol' uit de straat

Twee Albert Heijn busjes kwamen dit weekend vast te staan met het wiel in de grond. Dat gebeurde zaterdag in Leimuiden op de Dennenlaan en zondag op de Aderweg in Roelofarendsveen. Eerder reed een Albert Heijn busje al een 'bol' uit een straat.

Dat laatste gebeurde op de Spoorstraat in Roeloferandsveen en zag er zo uit:

WhatsApp Image 2021-01-06 at 11.06.48.jpeg

Alle drie de keren kwamen de chauffeurs er goed vanaf. Bij de vastzittende busjes was er enkel een trekje van de berger voor nodig om het busje uit de grond te krijgen. Het busje wat tegen de bol reed, moest door een berger afgevoerd worden.

Takel_Dennis op Twitter zei er het volgende over:

takeldennis.PNG


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.