Alice Bakker lanceert derde boek

Zaterdag 25 januari verscheen de derde Young Adult van Alice Bakker: ‘Jouw spel, mijn regels’. Na ‘Slapen doen we morgen weer’ en ‘Ze zien mij niet’ is dit wederom een spannende contemporary Young Adult van Alice Bakker.

Lokale lancering
Op donderdag 30 januari organiseert Alice samen met Veenerick Boek en Kantoor om 20.00 uur een lokale lancering bij BITS workspace, Conservenweg 197 in Roelofarendsveen. ‘Jouw spel, mijn regels’ is die avond gesigneerd aan te schaffen.

Over Jouw spel, mijn regels
De stomste stage ooit! Milou begeleidt een kinderkamp op Vlieland. Dat doet ze samen met Joyce, die gemeen spel speelt. Dat de elfjarige Vince verdwijnt, is het toppunt. Is het de schuld van Milou? En waar is Vince? Wie een spel speelt, moet de regels kennen.

Alice Bakker
Alice Bakker (1970) is auteur en eigenaar van tekstbureau In Woordenland. ‘Jouw spel, mijn regels’ is haar derde Young Adult-boek, voor iedereen vanaf 13 jaar. Haar boeken zijn geschikt voor slechte lezers. 


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.