BIKEZONE MTB & RACE

Alieke wint opnieuw Combi Klassement Egmond Pier Egmond

Op zaterdag 11 januari en zondag 12 januari vond voor de 22e keer de strandrace Combi Klassement Egmond Pier Egmond plaats. Alieke Hoogenboom wist voor de race voor de 9e keer te winnen.

Bij de strandrace Combi Klassement Egmond Pier Egmond fietsen deelnemers 36 km over het strand en lopen zij de dag erna een halve marathon (21 km). Er deden in totaal ongeveer 700 strandracers mee. Alieke Hoogenboom uit Roelofarendsveen wist de race voor de 9e keer te winnen. Alieke wordt elk jaar genomineerd als sportvrouw van het jaar.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 16:23

Minder geregistreerde misdrijven in Kaag en Braassem

De politie heeft de misdaadcijfers van het jaar 2019 bekendgemaakt. Landelijk is het geregistreerde aantal misdrijven met 4% gestegen in vergelijk met 2018, maar in de gemeente Kaag en Braassem daalde het aantal geregistreerde misdrijven.

Wonen en bouwen vandaag 15:10

Woondiensten Aarwoude start met verduurzamingsprogramma

Woondiensten Aarwoude heeft op vrijdag 17 januari bekendgemaakt dat er een contract is gesloten met bouwbedrijf BAM Wonen voor de uitvoering van een verduurzamingsprogramma. Er zullen maar liefst 104 jaren ’60-woningen volledig energieneutraal worden gemaakt, waarvan 51 woningen in Leimuiden.

Wonen en bouwen vandaag 12:24

Kaagdorp staat mogelijk een kleine groei te wachten

Kaagdorp gaat mogelijk een klein beetje groeien. Door goedkeuring van het college van burgemeester en wethouders, wordt het dorp uitgebreid met tien koopappartementen aan de Julianalaan. Hiervoor moet nog wel het bestemmingsplan worden gewijzigd.

Advertorial Cultuur vandaag 10:21

Vier het Theaterweekend met Beer in Castellum!

Tijdens het Nationale Theaterweekend organiseert Castellum in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een bereleuke theaterdag! Voor maar € 10* zie je de spannende voorstelling Beer (7+) en zijn er allerlei activiteiten te beleven!

Overige vandaag 09:02

Veiling kerk Hoogmade uitgesteld

Er zou een grote veiling komen om zo geld in te zamelen voor de bouw van de Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk in Hoogmade, die op maandag 4 november afbrandde. De veiling is nu uitgesteld van maart naar september.

Verkeer en vervoer gisteren 17:08

Laseren om snelheidsduivels aan te pakken

Op de Kerklaan in Leimuiden wordt regelmatig harder dan de toegestane 30 kilometer per uur gereden. Soms rijden er auto’s voorbij met een snelheid van meer dan 80 kilometer per uur. Daarom voerden de omwonenden op woensdagavond actie.