BIKEZONE MTB & RACE

Alieke wint opnieuw Combi Klassement Egmond Pier Egmond

Op zaterdag 11 januari en zondag 12 januari vond voor de 22e keer de strandrace Combi Klassement Egmond Pier Egmond plaats. Alieke Hoogenboom wist voor de race voor de 9e keer te winnen.

Bij de strandrace Combi Klassement Egmond Pier Egmond fietsen deelnemers 36 km over het strand en lopen zij de dag erna een halve marathon (21 km). Er deden in totaal ongeveer 700 strandracers mee. Alieke Hoogenboom uit Roelofarendsveen wist de race voor de 9e keer te winnen. Alieke wordt elk jaar genomineerd als sportvrouw van het jaar.


Meer nieuws

Overige vandaag 14:05

Kattenkwaad in Mariakapel Oude Wetering

De laatste tijd heeft de Mariakapel in Oude Wetering steeds meer te maken met kattenkwaad. Het kerkbestuur doet een oproep om te vragen op te letten. 

Overige vandaag 11:18

Dier te water in Oud Ade

Er is vanmorgen vroeg een schaap in de sloot gevallen aan de N445 te Oud Ade. De brandweer is te hulp geschoten.

Overige vandaag 11:08

Bestuurster aan de kant gezet

Gisteren werd er een vrouw aan de kant gezet door de politie in Roelofarendsveen. Zij mocht vervolgens niet meer verder rijden.

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.