BIKEZONE MTB & RACE

Alieke wint opnieuw Combi Klassement Egmond Pier Egmond

Op zaterdag 11 januari en zondag 12 januari vond voor de 22e keer de strandrace Combi Klassement Egmond Pier Egmond plaats. Alieke Hoogenboom wist voor de race voor de 9e keer te winnen.

Bij de strandrace Combi Klassement Egmond Pier Egmond fietsen deelnemers 36 km over het strand en lopen zij de dag erna een halve marathon (21 km). Er deden in totaal ongeveer 700 strandracers mee. Alieke Hoogenboom uit Roelofarendsveen wist de race voor de 9e keer te winnen. Alieke wordt elk jaar genomineerd als sportvrouw van het jaar.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.