Ingezonden

Alkemade speelt goede wedstrijd tegen koploper Oceanus

Op zaterdag 5 november speelde Alkemade heren 1 haar tweede thuiswedstrijd. Dit maal tegen Oceanus heren 1 uit Aalsmeer. Oceanus staat ongeslagen bovenaan in de poule van de derde klasse.

Met coach Sandro Gordijn en pupil van de week Laurence Klein aan de kant begon Alkemade goed aan de wedstrijd. De fitte ploeg van Oceanus scoorde als eerste in deze wedstrijd. Alkemade scoorde kort daarna de 1-1 door een doelpunt van Tijs van der Meer. In de rest van de eerste periode straften de heren uit Aalsmeer de fouten van Alkemade af en liepen ze uit tot een 1-5 voorsprong halverwege de tweede periode.

Pas aan het einde van de tweede periode en in de loop van de derde periode kon Alkemade wat terugdoen door doelpunten van Stephan Brug en Jack Geerlings van afstand. Halverwege de derde periode was de stand 6-8 en kon Alkemade nog dichterbij komen. In plaats van de kansen af te ronden op het Aalsmeerse doel om dichterbij te komen, kon Aalsmeer nog een doelpunt maken bij keeper Carlo Verhagen, die overigens verder een goede wedstrijd keepte.

De eindstand van de wedstrijd na vier periodes spelen was 7-10. Doelpunten werden gemaakt door Stephan Brug (2), Jack Geerlings (2), Rogier de Jeu, Tijs van der Meer en Bob van Egmond. De dames van Alkemade wisten van 7-3 te winnen van Rotterdam/Ragnar dames 8. Volgende week worden de volgende wedstrijden in zwembad de Tweesprong gespeeld:

• Alkemade CM1 – ZVL-1886 Center CM2• Alkemade dames 1 – NieMo Barracuda dames 2• Alkemade heren 2 – De Reigers (SG) heren 4• Alkemade heren 1 – OZV heren 1


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.