Alphens Restaurantweek bij jou thuis: steun de lokale horeca

Horecagelegenheden zijn gesloten en gaan een zware tijd tegemoet. In het kader van creatief omgaan met het coronavirus is de Restaurantweek daarom in een nieuw jasje gestoken: de Restaurantweek bij jou thuis! ’t Oude Raadhuys in Woubrugge doet ook mee, dus ook in Hoogmade en Woubrugge kun je van het concept genieten!

De ‘’Alphens’’ Restaurantweek wordt twee keer per jaar georganiseerd door Alphens.nl. Door de sluiting van de horecagelegenheden moest de editie van de Alphens Restaurantweek in maart helaas geannuleerd worden. Maar om de lokale horeca te steunen, is er iets anders bedacht: de Alphens Restaurantweek bij jou thuis!

Lokale horeca steunen

Deze vorm van de Alphens Restaurantweek is er om de lokale horeca een te steunen in deze moeilijke tijd. “Al jaren zijn de horecaondernemers in en rond Alphen aan den Rijn een goede relatie van ons. Je wilt meedenken en iets terug kunnen doen. Met ons ticketsysteem die al jaren gebruikt wordt voor lokale evenementen en de website van de restaurantweek, hebben we gemakkelijk de boel om kunnen gooien en dit creatieve concept kunnen neerzetten”, vertelt Jurre van Eyndhoven, commercieel manager van Alphens.nl.

Hij vervolgt: “Het is niet bedoeld om te concurreren met de last-minute ‘ik-heb-honger’ momenten, maar juist om vooruit te plannen. Volgende week zaterdag zin in een saté van de haas van ’t Oude Raadhuys? Dit kan dus! Ik ga bestellen!”

Je favoriete maaltijd thuisbezorgd

Om te kunnen zorgen dat jij van een heerlijke maaltijd kunt genieten bij jou thuis, is de website van de Alphens Restaurantweek simpel aangepast. Daarom is het nu mogelijk om jouw maaltijd te bestellen bij diverse restaurants in Alphen en omstreken! In Kaag en Braassem doet restaurant ’t Oude Raadhuys mee.

Door via de website van de Alphens Restaurantweek jouw maaltijd te bestellen, help je de lokale ondernemers. Zo is er toch een lichtpuntje voor de horecaondernemers in deze moeilijke dagen. Daarnaast zal er geen commissie in rekening woredn gebracht aan restaurants zoals andere thuisbezorg-organisaties doen.

Steun jij de lokale horeca? Bestellen kan via deze link! 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.