Alphens Restaurantweek: genieten bij ‘t Oude Raadhuys

De Alphens Restaurantweek is van start gegaan. Tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Ook restaurant ’t Oude Raadhuys in Woubrugge doet mee! Benieuwd naar het menu? 

't Oude Raadhuys dateert uit 1652 en deed tot de vorige eeuw nog dienst als rechthuis. Na een ingrijpende verbouwing kon het gebouw dienen als restaurant. Het oude en historische karakter van het gebouw is altijd behouden. ’t Oude Raadhuys wordt ook wel de verborgen parel genoemd van de gemeente Kaag en Braassem. En dat is niet voor niets. Zo pakken zij ook tijdens de restaurantweek uit met een pareltje van een menu.

Je kunt als voorgerecht gaan voor de aardappelsalade met ardennerham en balsamico, een heerlijke combinatie. Trek in vis? Kies dan voor de hollandse garnalencocktail, inclusief whiskeysaus. Liever vlees? Dan is er ook nog de carpaccio, belegd met feta, zongedroogde tomaat, tuinbonen en knoflookolie.

Ook de hoofdgerechten zijn verre van mis. Ga je voor ‘de raadzaal’? Dan krijg je een bord met verschillende vleessoorten voorgeschoteld, gereserveerd met groenten en rosevalaardappeltjes. Liever de visvariant? Kies dan ‘de waterschappen’. Daarnaast is er nog de keuze voor ‘de plantsoenendienst’, ook wel chili con carne met bonen, groenten en rijst.

Geen diner zonder toetje, als je het ons vraagt. Ga je voor de brownie, mét vanille ijs en slagroom? Of toch voor de Luikse wafel met amarena kersen en slagroom? Natuurlijk kun je ook gaan voor de Raadhuijskoffie, een echt begrip in het restaurant.

Ben jij net als wij enthousiast geraakt? Reserveer dan alvast snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.