Heel Rijnsaterwoude Wandelt

Alternatieve wandelvierdaagse in Rijnsaterwoude

Ook dit jaar is er geen wandelvierdaagse in Rijnsaterwoude. Toch heeft de organisatie niet stil gezeten. De routes zijn online te downloaden, zodat je kunt wandelen wanneer het jou het beste uitkomt. 

Naast wandelen heeft de organisatie ook een puzzelelement toegevoegd aan de routes. Zo wordt het wandelen nog leuker en leerzamer. De routes zijn te downloaden via de Facebookpagina van Heel Rijnsaterwoude Wandelt. Starten doe je vanaf het Domplein voor de lange afstand, voor de korte start je bij De Meerkant. Maar alle info die je nodig hebt, staat in de brief die je ook op die pagina vindt. 

Nog wat tips van de organisatie tijdens het lopen: Denk goed na bij de vragen en let goed op de nummers. Veel wandelplezier. 


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.