Heel Rijnsaterwoude Wandelt

Alternatieve wandelvierdaagse in Rijnsaterwoude

Ook dit jaar is er geen wandelvierdaagse in Rijnsaterwoude. Toch heeft de organisatie niet stil gezeten. De routes zijn online te downloaden, zodat je kunt wandelen wanneer het jou het beste uitkomt. 

Naast wandelen heeft de organisatie ook een puzzelelement toegevoegd aan de routes. Zo wordt het wandelen nog leuker en leerzamer. De routes zijn te downloaden via de Facebookpagina van Heel Rijnsaterwoude Wandelt. Starten doe je vanaf het Domplein voor de lange afstand, voor de korte start je bij De Meerkant. Maar alle info die je nodig hebt, staat in de brief die je ook op die pagina vindt. 

Nog wat tips van de organisatie tijdens het lopen: Denk goed na bij de vragen en let goed op de nummers. Veel wandelplezier. 


Meer nieuws

Gemeente vandaag 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige gisteren 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.