Dennis

Alternatieve zwemvierdaagse in De Kleine Oase

Ook dit jaar lukte het zwembad De Kleine Oase niet om een traditionele zwemvierdaagse te organiseren. Toch zat men niet bij de pakken neer, maar werd er een alternatieve zwemvierdaagse georganiseerd. Dat bleek een groot succes.

Vier avonden lang werden er allerlei spelletjes georganiseert. Op dinsdag was er een wedstrijd wie het mooiste bommetje kon maken. Woensdag kon de aanwezige jeugd geld verdienen. Het was tijd om muntjes te gaan duiken. Nieuw dit jaar daarbij was dat er ook rummikubsteentjes opgedoken konden worden. Met deze steentjes kon je en code maken, war je weer prachtige prijzen kon winnen. 

(tekst loopt door onder foto)

spelavond Kleine Oase

Op donderdag werden er in het ondiepe bad allerlei watersporten, zoals waterpolo gedaan. Vrijdag was een avond om lekker te chillen in het diepe bad. Dat was natuurlijk wel onder het genot van een drankje. Zo'n 20-50 kinderen per avond genoten met volle teugen van deze alternatieve vierdaagse. 

Het zwembad organiseert regelmatig feestjes en evenementen in het zwembad. Baal jij er nou van dat je deze vierdaagse gemist heb, check dan regelmatig de site of de facebookpagina van het zwembad. Dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten die daar gehouden worden. 


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.