Dennis

Alternatieve zwemvierdaagse in De Kleine Oase

Ook dit jaar lukte het zwembad De Kleine Oase niet om een traditionele zwemvierdaagse te organiseren. Toch zat men niet bij de pakken neer, maar werd er een alternatieve zwemvierdaagse georganiseerd. Dat bleek een groot succes.

Vier avonden lang werden er allerlei spelletjes georganiseert. Op dinsdag was er een wedstrijd wie het mooiste bommetje kon maken. Woensdag kon de aanwezige jeugd geld verdienen. Het was tijd om muntjes te gaan duiken. Nieuw dit jaar daarbij was dat er ook rummikubsteentjes opgedoken konden worden. Met deze steentjes kon je en code maken, war je weer prachtige prijzen kon winnen. 

(tekst loopt door onder foto)

spelavond Kleine Oase

Op donderdag werden er in het ondiepe bad allerlei watersporten, zoals waterpolo gedaan. Vrijdag was een avond om lekker te chillen in het diepe bad. Dat was natuurlijk wel onder het genot van een drankje. Zo'n 20-50 kinderen per avond genoten met volle teugen van deze alternatieve vierdaagse. 

Het zwembad organiseert regelmatig feestjes en evenementen in het zwembad. Baal jij er nou van dat je deze vierdaagse gemist heb, check dan regelmatig de site of de facebookpagina van het zwembad. Dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten die daar gehouden worden. 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.