Annette van der Werf-Bramer benoemd tot interim-gemeentesecretaris Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten mevrouw Annette van der Werf-Bramer te benoemen tot interim gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Kaag en Braassem.

Annette van der Werf volgt hiermee Marja Spreij op, die per 1 september de organisatie na 11 jaar verlaten heeft voor een nieuwe uitdaging.

De interim gemeentesecretaris werkte voor haar benoeming als gemeentesecretaris van de fusiegemeente Altena. Ook is zij gemeentesecretaris geweest in de voormalige gemeente Rijnwoude (nu Alphen aan den Rijn) en heeft voor de gemeente Alphen aan den Rijn gewerkt. Zij brengt daarmee kennis van de regio mee.

“Met haar benoeming halen we de nodige ervaring in huis, wat in de aanloop naar de start van de nieuwe burgemeester en de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar welkom is”, aldus de gemeente. Annette van der Werf is 58 jaar en is gestart op 1 september.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.