Randy Fokke en Lotte Schröder

Annick Boer trapt af: deze is nog beter

Zaterdag 1 oktober staat cabaretier Annick Boer in De Spreng in Oude Wetering. Annick opent met haar voorstelling het theaterseizoen van WIJ Presenteert.

Al 28 jaar staat actrice en cabaretière Annick Boer op het toneel in toneelstukken concerten en musicals. Na ook jarenlang persiflages en cabaret op tv te hebben gespeeld in o.a. Kopspijkers, De TV Kantine en Kanniewaarzijn, heeft ze zich nu gericht op eigen cabaretvoorstellingen. ‘Deze is nog beter’ is haar tweede eigen voorstelling.

Heerlijke avond cabaret

Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaretvoorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook. Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom livemuziek van Jean Louis van Dam. Annick maakt van een alledaags verhaal magisch theater. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes zullen garant staan voor een heerlijke avond cabaret.

Meer informatie en tickets: www.wijpresenteert.nl.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.