Ingezonden

Auto met twee inzittenden in sloot in Nieuwe Wetering

Vrijdagavond is een auto aan de Achterweg in Nieuwe Wetering in de sloot belandt. In de auto zaten 2 personen, waarvan 1 niet zelfstandig uit de auto kon komen.

Het ongeval gebeurde bij het verplaatsen van de auto op een oprit. De auto reed om onbekende reden achteruit de sloot in. De bestuurder kon het voertuig zelf verlaten. De bijrijder was minder fortuinlijk.
Nadat de brandweer hun voertuig aan de auto vast gemaakt hadden om te voorkomen dat deze verder de sloot in rolde, probeerden zij de bijrijder er uit te halen. Toen ook dat niet lukte, heeft de gearriveerde berger zijn voertuig ook aan de auto vast gemaakt en deze de kant op getrokken. Hierna kon de brandweer de bijrijder uit zijn benarde positie bevrijden.
Beide inzittenden raakte bij het ongeval niet gewond en ook de schade aan de auto viel dermate mee, dat deze niet met de berger mee hoefde.


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.