Aad Hogenboom

Auto rijdt lantaarnpalen uit middenberm Braassemdreef

Zaterdagochtend werd de brandweer opgeroepen voor het reinigen van het wegdek van de Braassemdreef in Roelofarendsveen. Tussen de Alkemadelaan en het Noordeinde lag een lang spoor van brandstof.

De oorzaak van het spoor was waarschijnlijk een automobilist die tussen de Floraweg en de Alkemadelaan een aantal lantaarnpalen uit de middenberm gereden had. De brandstof die daarbij vrij kwam, is door passerende auto's over de Braassemdreef uitgesmeerd. De brandweer heeft het wegdek gereinigd, een berger heeft de auto geborgen en Liander heeft de lantaarnpalen veilig gesteld.

WhatsApp Image 2020-12-12 at 12.44.51.jpeg


Meer nieuws

Gemeente vandaag 15:42

Bespaar energie en krijg tot €70 toe van uw gemeente

Alle woningeigenaren van Kaag en Braassem hebben nog tot 31 maart om hun Energie bespaarbon ter waarde van € 70,- te verzilveren bij het Duurzaam Bouwloket. Dat doet u door een of meerdere energiebesparende producten te kopen en de kassabon of factuur digitaal aan te leveren aan Omgevingsdienst West-Holland. De Energie bespaarbon is in november 2020 van dit jaar huis aan huis verspreid. Bent u de bon kwijt zijn, dan kunt u een nieuwe aanvragen.

Gemeente vandaag 12:18

Luchthavenverkeerbesluit Schiphol: denk mee

Van dinsdag 2 maart tot en met maandag 29 maart 2021 kan je een zienswijze indienen over de ontwerpwijziging van het Luchthavenverkeerbesluit Schiphol en het daarvoor opgestelde milieueffectrapport.

Sport vandaag 07:08

Met samenwerken kom je verder

Met samenwerken kom je verder! Dat was de gedachte die Miranda Castelein had met het Hier! in de regio magazine over Sport en bewegen. Al een aantal jaar maakt Hier! in de regio samen met de stichting Sportpromotie Kaag en Braassem de Sportweekkrant die vooraf aan de sportweek wordt rondgedeeld.

Politie gisteren 17:19

5-jarige superfan Milou verrast door bezoekje van de politie

Op donderdag 25 februari fietste wijkagent Robin over de Herenweg in Rijnsaterwoude. Hier kwam hij de 5-jarige Milou met haar moeder tegen. De moeder van Milou liet weten dat Milou een groot fan van de politie is. Hierop gaf Robin aan dat hij de volgende dat op de motor langs zou gaan.