Josh Walet

Auto te water op de N207 bij Rijnsaterwoude

Op maandagmiddag 7 juni heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de N207 bij Rijnsaterwoude ter hoogte van de Vriezenweg. Hierbij is een auto door de middenberm geschoten en aan de andere kant in de sloot beland. 

De hulpdiensten waren snel op de plaats van bestemming. Het ongeval ontstond doordat de bestuurder van de auto achter het stuur onwel werd. De autorijder werd ter plaatse gecontroleerd en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.