Josh Walet

Auto te water op de N207 bij Rijnsaterwoude

Op maandagmiddag 7 juni heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de N207 bij Rijnsaterwoude ter hoogte van de Vriezenweg. Hierbij is een auto door de middenberm geschoten en aan de andere kant in de sloot beland. 

De hulpdiensten waren snel op de plaats van bestemming. Het ongeval ontstond doordat de bestuurder van de auto achter het stuur onwel werd. De autorijder werd ter plaatse gecontroleerd en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 


Meer nieuws

Overige 25 nov. 2021 10:21

Scouting '63 plaatst zonnepanelen

Scouting '63 heeft afgelopen zomer, in samenwerking met Stichting Fonds Alphen en omstreken en J. de Groot BV Elektrotechniek & Beveiliging uit Zoeterwoude zonnepanelen geïnstalleerd.

Politie 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.