Rens Oomen

Bekendmaking winnaar PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Maandag 12 april maakt PRO Kaag en Braassem de winnaar bekend van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. Dat gebeurt tijdens de openbare online fractievergadering om 21.00 uur.

Begin dit jaar konden leden van PRO Kaag en Braassem mensen, organisaties of initiatieven nomineren die de gemeente mooier, beter, duurzamer, leuker of gezonder maken. Vervolgens mochten alle inwoners van Kaag en Braassem stemmen op hun favoriete genomineerde. Wie de meeste stemmen in de wacht sleepte, wint de PRO Goed voor elkaar bokaal, €500 en eeuwige roem.

Genomineerden

De genomineerden die kans maken op de prijs zijn (in willekeurige volgorde):

Koor Joy

Js Meddle

Voedselbank KBEN

Fietsmaatjes Kaag en Braassem

Oranjevereniging Rijnsaterwoude

Zwembad de Kleine Oase

Stichting Groen Licht

Over de PRO Goed voor elkaar bokaal

Het is de vierde keer dat PRO Kaag en Braassem de verkiezing organiseert. Voorgaande edities werden gewonnen door basisschool Ter Does (Hoogmade), Swiffers Hoeve (Nieuwe Wetering) en Daniek de Groot (Woubrugge). PRO heeft de verkiezing in het leven geroepen om iets terug te geven aan de mensen die van onze gemeente een plek maken om trots op te zijn. Het prijzengeld bestaat uit een groot deel van het contributiegeld dat PRO van leden ontvangt. PRO gelooft in de kracht van de gemeenschap en wil daarom met de verkiezing de aandacht vestigen op iedereen die zich belangeloos inzet voor een fijne leefomgeving.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.