Rens Oomen

Bekendmaking winnaar PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Maandag 12 april maakt PRO Kaag en Braassem de winnaar bekend van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. Dat gebeurt tijdens de openbare online fractievergadering om 21.00 uur.

Begin dit jaar konden leden van PRO Kaag en Braassem mensen, organisaties of initiatieven nomineren die de gemeente mooier, beter, duurzamer, leuker of gezonder maken. Vervolgens mochten alle inwoners van Kaag en Braassem stemmen op hun favoriete genomineerde. Wie de meeste stemmen in de wacht sleepte, wint de PRO Goed voor elkaar bokaal, €500 en eeuwige roem.

Genomineerden

De genomineerden die kans maken op de prijs zijn (in willekeurige volgorde):

Koor Joy

Js Meddle

Voedselbank KBEN

Fietsmaatjes Kaag en Braassem

Oranjevereniging Rijnsaterwoude

Zwembad de Kleine Oase

Stichting Groen Licht

Over de PRO Goed voor elkaar bokaal

Het is de vierde keer dat PRO Kaag en Braassem de verkiezing organiseert. Voorgaande edities werden gewonnen door basisschool Ter Does (Hoogmade), Swiffers Hoeve (Nieuwe Wetering) en Daniek de Groot (Woubrugge). PRO heeft de verkiezing in het leven geroepen om iets terug te geven aan de mensen die van onze gemeente een plek maken om trots op te zijn. Het prijzengeld bestaat uit een groot deel van het contributiegeld dat PRO van leden ontvangt. PRO gelooft in de kracht van de gemeenschap en wil daarom met de verkiezing de aandacht vestigen op iedereen die zich belangeloos inzet voor een fijne leefomgeving.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.