Dennis

Bericht van bestuur Fietsmaatjes Kaag en Braassem

Ook het bestuur van Fietsmaatjes Kaag en Braassem laat weten hun activiteiten voorlopig te moeten schrappen in verband met het coronavirus.

Dat wordt duidelijk in een brief die zij sturen. ‘’Wat zijn we in korte tijd in een bizarre situatie beland. Het is een tijd vol van zorg en onzekerheid en de informatie in dit bericht zal u vast niet verbazen. Gisteren hebben we na het horen van de aanvullende maatregelen van onze regering, met het bestuur besloten om de ontwikkelingen af te wachten en tot nader orde niet te gaan fietsen.’’

Stefan v/d Zwet Nieuwe voorzitter

Ook wordt in de brief duidelijk dat er een nieuwe voorzitter komt. ‘’Fietsmaatjes Kaag en Braassem heeft zijn bestaansrecht bewezen in de afgelopen 5/6 jaar en daarom is het nu ook tijd voor een volgende stap in de organisatie! Het bestuur van Fietsmaatjes K&B is heel blij dat we Stefan vd Zwet bereid gevonden hebben om het voorzitterschap  op zich te nemen.’’

Zodra er meer bekend is omtrent het coronavirus laat het bestuur dat weten.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.