Best gelezen berichten van 2019

Er is het afgelopen jaar veel gebeurd en wij hebben geprobeerd jullie op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen in Kaag en Braassem. Welke berichten vonden jullie het meest interessant? Hier de top 5 van 2019!

Ongeval met tractor op A4
De A4 richting Amsterdam ter hoogte van Roelofarendsveen is afgesloten vanwege een ongeluk tussen een personenauto en een tractor.

Grote brand in Kerkstraat Hoogmade
Er is een grote brand in de Kerkstraat van Hoogmade. Het dak van de Rooms Katholieke Kerk staat in brand. Meer informatie volgt. 

Taxi klemgereden door politie
Rond 8:15 uur is een taxi klemgereden door 2 politieauto’s op de A4 bij Roelofarendsveen.  

Raam en auto's vernield aan de Sotaweg in Roelofarendsveen
Zaterdagavond zijn aan de Sotaweg in Roelofarendsveen het voorraam van een huis en 2 auto's vernield.

In gesprek met… Roy Schouten
In onze nieuwe rubriek ‘’In gesprek met…’’ gaan wij in gesprek met mensen met een bijzonder verhaal in de gemeente Kaag en Braassem. We trappen af met Roy Schouten uit Roelofarendsveen. In januari 2017 werd hij gediagnostiseerd met een zeldzame vorm van MS. Vrienden en Veenders zamelden ruim € 160.000 in voor een behandeling in Israël. Hoe gaat het nu met hem?


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.