Best gelezen berichten van 2019

Er is het afgelopen jaar veel gebeurd en wij hebben geprobeerd jullie op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen in Kaag en Braassem. Welke berichten vonden jullie het meest interessant? Hier de top 5 van 2019!

Ongeval met tractor op A4
De A4 richting Amsterdam ter hoogte van Roelofarendsveen is afgesloten vanwege een ongeluk tussen een personenauto en een tractor.

Grote brand in Kerkstraat Hoogmade
Er is een grote brand in de Kerkstraat van Hoogmade. Het dak van de Rooms Katholieke Kerk staat in brand. Meer informatie volgt. 

Taxi klemgereden door politie
Rond 8:15 uur is een taxi klemgereden door 2 politieauto’s op de A4 bij Roelofarendsveen.  

Raam en auto's vernield aan de Sotaweg in Roelofarendsveen
Zaterdagavond zijn aan de Sotaweg in Roelofarendsveen het voorraam van een huis en 2 auto's vernield.

In gesprek met… Roy Schouten
In onze nieuwe rubriek ‘’In gesprek met…’’ gaan wij in gesprek met mensen met een bijzonder verhaal in de gemeente Kaag en Braassem. We trappen af met Roy Schouten uit Roelofarendsveen. In januari 2017 werd hij gediagnostiseerd met een zeldzame vorm van MS. Vrienden en Veenders zamelden ruim € 160.000 in voor een behandeling in Israël. Hoe gaat het nu met hem?


Meer nieuws

Overige 25 nov. 2021 10:21

Scouting '63 plaatst zonnepanelen

Scouting '63 heeft afgelopen zomer, in samenwerking met Stichting Fonds Alphen en omstreken en J. de Groot BV Elektrotechniek & Beveiliging uit Zoeterwoude zonnepanelen geïnstalleerd.

Politie 24 nov. 2021 16:10

Verkeersconflict eindigt in vernieling van een auto

Woensdag heeft er in de vroege ochtend een verkeersconflict plaatsgevonden. Het conflict begon op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en eindigde op de rotonde aan de N207 in Leimuiden.

Advertorial Winkels 24 nov. 2021 14:49

De leukste kadootjes vind je bij Tuinkadootjes

Helaas zijn de winterfairs dit jaar bijna allemaal geannuleerd, maar Tuinkadootjes laat zich niet kennen! Zij hebben een pop-up store gemaakt met hun leukste kadootjes voor in de schoen of onder de boom.