Dennis

Best gelezen berichten van de afgelopen week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er voor bijzonders in de afgelopen week? Lees het hier

Een bericht van ‘bezorgde burgers van Kaag en Braassem’

We leven in een bijzondere tijd, vol met tegenstrijdigheden. Want onder de nieuwe mantra 'samen' mogen we juist steeds minder samen doen! Lees meer.

Eigenaar van voormalig café de Pepersteeg overleden

De eigenaar van voormalig café de Pepersteeg, Paul van der Geest, is helaas overleden. Hij werd 69 jaar. Lees meer.

Z&PC Alkemade zwemt een gigantisch bedrag bij elkaar

Zaterdag 5 september om half zes was daar de aftrap voor het 24 uurs evenement van Z&PC Alkemade voor Stichting Help Machiel. Machiel was daarbij aanwezig om met de wedstrijdbal de wedstrijd te openen, daarna was het gas erop en lekker een partijtje polo te spelen! Lees meer.


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.