Aad Hogenboom

Best gelezen berichten van de afgelopen week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er voor bijzonders in de afgelopen week? Lees het hier.

Grote hoeveelheid ketamine ter waarde van € 4,5 miljoen gevonden in onder andere Nieuwe Wetering

De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) heeft vorige week bij een grootschalige actie 185 kilo ketamine gevonden in onder andere Nieuwe Wetering. De straatwaarde van het narcosemiddel ligt rond de 4,5 miljoen euro. Lees meer

Twee medewerkers Kindkracht besmet met het coronavirus

Er zijn twee medewerkers van de kinderopvang Kindkracht op twee verschillende vestigingen in Kaag en Braassem besmet geraakt met het coronavirus. Lees meer.

Kaag en Braassem te zien bij tv-programma 3 op reis

Afgelopen weekend was Kaag en Braassem te zien bij 3 op reis. Jennifer Hoffman, presentatrice van 3 op reis, beleefde een dag uit het leven van een kaasboer bij Hoeve Waterrijk, aanschouwde het prachtige landschap van Kaag en Braassem op de fiets, plukte haar eigen fruit op een biologische boerderij en viel in slaap onder de sterren in een boomgaard. Lees meer.

 


Meer nieuws

Advertorial Economie vandaag 14:11

Kroes en Partners: de notaris met een menselijke maat

Een notaris is een saaie, oude man die af en toe een stempel of een handtekening ergens op zet. Toch? Notariskantoor Kroes en Partners bewijst het tegendeel. “Kwaliteit is bij ons net zo belangrijk als de menselijke factor. Wij denken actief met de klant mee en denken altijd in oplossingen.”

Advertorial Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 12:29

Corona sneltest nabij Kaag en Braassem: uitslag bekend binnen 15 minuten

Met de corona sneltest van Corona Sneltest Point kan eenvoudig via een vingerprikje gecontroleerd worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest, zal het lichaam hiertegen antistoffen gaan aanmaken. De testen worden in Alphen aan den Rijn uitgevoerd door gediplomeerde EHBO-ers. Voor €69,50 weet je binnen 15 minuten exact waar je aan toe bent! 

Wonen en bouwen gisteren 08:38

Werkzaamheden fietsbrug Langebrug bijna afgerond

De werkzaamheden aan de fietsbrug langs de Langebrug in Oud Ade zijn bijna gereed. Tijdens de werkzaamheden zijn de houten balken, de dekplanken en de leuningen vervangen. Maandag 2 november kunnen fietsers en voetgangers weer gebruikmaken van de vernieuwde fietsbrug.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 29 okt. 2020 16:49

Wachttijden voor coronatest nemen af bij GGD Hollands Midden

Wekenlang was het topdrukte in de corona teststraten. Er gingen dagen overheen voordat je getest kon worden en de uitslag had. Maar die periode is volgens GGD Hollands Midden nu zo goed als voorbij. De testcapaciteit is namelijk vergroot.