Dennis

Best gelezen berichten van de afgelopen week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er voor bijzonders in de afgelopen week? Lees het hier.

Thom Wernke bedenkt Tiny House project in gemeente Kaag en Braassem

Ondernemer Thom Wernke loopt al twee jaar met het idee rond om Tiny Houses in de gemeente Kaag en Braassem te realiseren. Hij heeft er nooit van gehouden om 'maar te doen wat de rest doet'. Op een unieke manier wonen trekt hem aan, en dat wil hij ook zijn oude gemeente bieden. Lees meer.

Drugsdealer in Roelofarendsveen aangehouden

Vorige week heeft de politie in Roelofarendsveen een verdachte aangehouden, die zou handelen in verdovende middelen. Lees meer.

Nieuwe versie van Veens gepresenteerd

Vanmiddag is op ludieke wijze de nieuwe versie van Veens gepresenteerd: het lokale geschiedenisboek van Roelofarendsveen met bijnamen, woorden, foto’s en veel historie. Lees meer.


Meer nieuws

Overige gisteren 17:21

Woubrugge ziet naar elkaar om

Maudy Heemskerk, inwoonster uit Woubrugge, begon zich in december ongerust maken over eenzame mensen in haar dorp. Met die reden startte zij ‘Woubrugge ziet naar elkaar om.’

Advertorial Overige gisteren 15:33

Slecht weer bestaat niet, slechte regenkleding wel...

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland! Een regenpak is dan ook zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, als je regelmatig buiten te vinden bent is een regenpak een onmisbaar item! Maar hóe waterdicht is jouw regenpak nou eigenlijk? En op welke manier kun je je regenkleding het beste onderhouden? Plutosport deelt alle ins en outs.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 09:02

Grote stijging gevaccineerden rijksvaccinatieprogramma in Kaag en Braassem

Het is je vast niet ontgaan: Nederland is gestart met vaccineren tegen het coronavirus. Alleen wanneer de groep gevaccineerden groot genoeg is, wordt de bevolking goed tegen het virus beschermd. Om in te schatten waar men mogelijk tegen de meeste corona-vaccinatieweigeraars aan zal lopen, bracht het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C) de algemene vaccinatiegraad per gemeente in kaart. Zo ook voor onze gemeente.