Best gelezen berichten van de afgelopen week

Geen week is hetzelfde in de gemeente Kaag en Braassem. Wat gebeurde er voor bijzonders in de afgelopen week? Lees het hier!

Dit zijn de resultaten uit de corona teststraten in de regio
Sinds 1 juni mag iedereen in Nederland met klachten zich laten testen op het coronavirus. Tussen 1 juni en 15 juni zijn er 113.800 testen afgenomen bij de speciaal ingerichte GGD-locaties. Maar hoe was dat de afgelopen week? En wat zijn de resultaten in onze gemeente? Lees meer.

3 op Reis in Kaag en Braassem
Zondag 21 juni stond Jennifer Hoffman met haar cameraploeg ineens op het pontje bij het Paddegat tussen Roelofarendsveen en Woubrugge, om te draaien voor 3 op Reis. Lees meer.

GoldenWay Stables sluit per 1 juli de deuren
De familie Puts heeft sinds september 2013 Hippisch Centrum GoldenWay Stables in Woubrugge. Sindsdien zijn ze een begrip in zowel de dessuur- als westerngemeenschap. Maar nu moeten ze de deuren sluiten. Lees meer.

 

 


Meer nieuws

Cultuur gisteren 10:51

Het thema van MADE 2020: Pittig!

Als het aan WIJ Presenteert ligt, is er in december weer een kunsttentoonstelling met werk van kunstenaars uit Kaag en Braassem. Het thema van MADE 2020 sluit perfect aan met hoe veel mensen dit jaar ervaren: Pittig!

Overige 10 jul. 2020 14:01

Een chatgesprek helpt u verder

Bij veel verkoopwebsites verschijnt tegenwoordig een chatknop die uitnodigt om bij vragen te chatten. Bij zorg- en welzijnsinstellingen komt dit minder voor. Maar Tom in de buurt heeft wel zo’n chatknop, waar niet een chatbot (computer) achter zit maar wijkcoaches die direct kunnen reageren en inwoners verder kunnen helpen.  

Verkeer en vervoer 10 jul. 2020 12:37

Alkemadelaan in Roelofarendsveen ruim een maand dicht

De Alkemadelaan in Roelofarendsveen gaat van 20 juli tot ongeveer 20 augustus dicht door werkzaamheden om de olieverontreiniging te verhelpen. De bussen zullen tijdelijk via Braassemdreef rijden.