Pixabay - ter illustratie

BIJ René Leimuiden gesloten tot en met 11 augustus: medewerker in aanraking geweest met corona

Restaurant BIJ René in Leimuiden laat weten tot en met 11 augustus hun deuren te sluiten. De reden hiervan is dat een medewerker in aanraking is gekomen met een persoon die positief is getest op COVID-19. 

‘’Omdat we graag zekerheid voor alles nemen en het niet meer verantwoord vinden om onze gasten te verwelkomen, hebben we besloten om tot en met 11 augustus 2020 onze deuren te sluiten. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat te allen tijde voorop’’, aldus het restaurantcafé.

Mocht je gereserveerd hebben in de tijd tot 11 augustus en heb je nog niks gehoord van het café? Dan weet je via deze weg dat de reservering geannuleerd is.

‘’We houden jullie op de hoogte en hopelijk kunnen we jullie zo snel mogelijk weer verwelkomen’’, besluiten zij.


Meer nieuws

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 19:24

Rutte: ‘’Corona is niet voorbij, houd je aan de regels’’

Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid lasten vanavond een persconferentie in om een update te geven over de toename van het aantal coronabesmettingen. ‘’Een tweede lock-down hoeft niet te komen, maar dat gaat niet vanzelf.’’ Niet alleen komen er regionale maatregelen, ook landelijk worden de maatregelen aangescherpt.

Advertorial Sport gisteren 15:23

Remember Liemeer Experience op 6 september

Fred Schröder, bestuurslid van Golf- & CountryClub Liemeer: “Iedere golfclub organiseert ’open dagen’ en zijn dan blij met 30 tot 40 bezoekers. Wij organiseren nu voor de vierde keer de ’Liemeer Experience’ en in de vorige jaren liep het aantal bezoekers op van 190 in 2017 tot vorig jaar bijna 400 bezoekers!'' 

Overige gisteren 12:59

Dodelijke kattenziekte in Nederland

Er is een dodelijke kattenziekte, genaamd het Panleucopenie Virus, opgedoken in Nederland. Het virus is zeer besmettelijk. Kattenbezitters worden gewaarschuwd om te controleren of hun katten de juiste vaccinatie hebben gehad.

Weer in Kaag en Braassem gisteren 11:47

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Calamiteiten gisteren 08:54

Achtervolging in Oud Ade

Dinsdagavond 4 augustus gaf de politie een auto op de Leidseweg het stopteken om te auto te controleren. Op dat moment ging de auto er met hoge snelheid van door.