Pixabay - ter illustratie

BIJ René Leimuiden gesloten tot en met 11 augustus: medewerker in aanraking geweest met corona

Restaurant BIJ René in Leimuiden laat weten tot en met 11 augustus hun deuren te sluiten. De reden hiervan is dat een medewerker in aanraking is gekomen met een persoon die positief is getest op COVID-19. 

‘’Omdat we graag zekerheid voor alles nemen en het niet meer verantwoord vinden om onze gasten te verwelkomen, hebben we besloten om tot en met 11 augustus 2020 onze deuren te sluiten. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat te allen tijde voorop’’, aldus het restaurantcafé.

Mocht je gereserveerd hebben in de tijd tot 11 augustus en heb je nog niks gehoord van het café? Dan weet je via deze weg dat de reservering geannuleerd is.

‘’We houden jullie op de hoogte en hopelijk kunnen we jullie zo snel mogelijk weer verwelkomen’’, besluiten zij.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen gisteren 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige gisteren 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.

Overige 23 sep. 2021 15:20

Gezinsdiensten in de tuin

De Sint Jan de Doper-kerk in Leimuiden nodigt alle gezinnen uit voor een gezinsviering in de tuin van de kerk. In deze viering wordt er extra aandacht gegeven aan de kinderen zodat het voor kinderen en ouders leuk is om (weer) naar de kerk te komen. Het kinderkoor Akkoord zal zingen.