Pixabay - ter illustratie

BIJ René Leimuiden gesloten tot en met 11 augustus: medewerker in aanraking geweest met corona

Restaurant BIJ René in Leimuiden laat weten tot en met 11 augustus hun deuren te sluiten. De reden hiervan is dat een medewerker in aanraking is gekomen met een persoon die positief is getest op COVID-19. 

‘’Omdat we graag zekerheid voor alles nemen en het niet meer verantwoord vinden om onze gasten te verwelkomen, hebben we besloten om tot en met 11 augustus 2020 onze deuren te sluiten. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat te allen tijde voorop’’, aldus het restaurantcafé.

Mocht je gereserveerd hebben in de tijd tot 11 augustus en heb je nog niks gehoord van het café? Dan weet je via deze weg dat de reservering geannuleerd is.

‘’We houden jullie op de hoogte en hopelijk kunnen we jullie zo snel mogelijk weer verwelkomen’’, besluiten zij.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:23

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!

Algemeen vandaag 10:18

Nacht van de Nacht: Alle gaan lichten uit

Zaterdag 24 oktober is het de Nacht van de Nacht. Dit houdt in dat honderden gemeenten en bedrijven de lichten en reclameverlichting van gebouwen, monumenten, stadhuizen, bruggen en kerken te doven. Doet jouw bedrijf ook mee?

Blog Overige gisteren 17:05

Halloween in Kaag en Braassem

Zaterdag 31 oktober is het halloween. Normaal zijn er diverse tochten in onze gemeente. Maar hoe gaat dat in deze coronatijd? Wat mag wel en wat niet? 

Natuur en recreatie gisteren 15:11

Kleine wateren in Kaag en Braassem onderzocht op kwaliteit

Afgelopen zomer hebben 2612 burgers onderzoek gedaan naar de kwaliteit van kleine wateren zoals slootjes, vennen, vijvers, grachten en kleine plassen in Nederland. Ook in Kaag en Braassem is de kwaliteit van zes wateren onderzocht.

Overige gisteren 13:43

Kringloop Alkemade deelt kleding uit

Begin dit jaar kreeg de Kringloop Alkemade een donatie van de kledingfirma O'Neill uit Warmond. Ze konden een partij winterkleding op komen halen. Half november wordt de kleding uitgedeeld. 

Advertorial Horeca gisteren 12:02

Roti Enzo breidt bezorggebied uit!

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 31 oktober kun je niet alleen in Roelofarendsveen, maar ook in Leimuiden, Rijnsaterwoude, Woubrugge en Alphen aan den Rijn genieten van een lekkere en verantwoorde Surinaamse maaltijd van Roti Enzo.