Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Bij Toyota van Ekris hebben de inkopers weer goed hun best gedaan: maar liefst 16x RAV4 AWD!

Het is een veel besproken onderwerp binnen de automotive branche. Levertijden van soms wel een jaar! Niet op deze speciaal ingekochte RAV4 SUV’s allemaal voorzien van een AWD-systeem waar 1650 KG mee getrokken mag worden en er altijd grip op het wegdek is.

De verschillende uitvoeringen verschillen van een Bi-Tone, Executive tot een Adventure met stoere gril. Bekijk ze hier op de website of bekijk hier de video waarin Richard van Delft een aantal nieuw uit voorraad leverbare RAV4 modellen afgaat. 

Kenmerken van deze auto’s

  • 2022
  • Bi-Tone
  • Executive
  • Adventure
  • Fabrieksgarantie
  • Stoelverwarming
  • Apple Carplay en Android auto
  • Safety sense

Meer details? Bekijk ze op de website. Gratis een inruilvoorstel? Vul deze online in. 

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij hen aan het juiste adres!’’

van ekris 3.jpg


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.