Rob van Dalen
Advertorial Muziek

Bijgeboekt: Queen Must Go On!

De winnaar van SBS tv-programma 'The Tribute, Battle of the Bands' komt op zaterdag 25 maart naar Castellum. Queen Must Go On is de nieuwste sensationele Queen tributeband van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden en zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Queen Must Go On brengt de complete Queen-ervaring vol overgave en neemt het publiek mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle nummers zoals ‘Don't Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen-hits maken dit tot een ware beleving.

Zanger Ward Palmen heeft als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik, waar hij menig Queen-liefhebber mee betovert. Drummer Mick Gravéé legt in samenspel met bassist Geert Horvers een vette basis neer, waardoor stil blijven zitten onmogelijk wordt. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Voor de echte Queen-sound wordt gebruikgemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Koop kaarten.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.