Rob van Dalen
Advertorial Muziek

Bijgeboekt: Queen Must Go On!

De winnaar van SBS tv-programma 'The Tribute, Battle of the Bands' komt op zaterdag 25 maart naar Castellum. Queen Must Go On is de nieuwste sensationele Queen tributeband van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden en zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Queen Must Go On brengt de complete Queen-ervaring vol overgave en neemt het publiek mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle nummers zoals ‘Don't Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen-hits maken dit tot een ware beleving.

Zanger Ward Palmen heeft als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik, waar hij menig Queen-liefhebber mee betovert. Drummer Mick Gravéé legt in samenspel met bassist Geert Horvers een vette basis neer, waardoor stil blijven zitten onmogelijk wordt. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Voor de echte Queen-sound wordt gebruikgemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Koop kaarten.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.