Pixabay

Black Swan Project helpt ondernemers tijdens coronacrisis

Door de maatregelen die zijn genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is het voor veel ondernemers de komende tijd afzien. Daarom is er het Black Swan Project, om ondernemers te steunen in turbulente tijden.

Ondernemers gaan een lastige tijd tegemoet. Op zondag 15 maart werd bekend dat horecagelegenheden diezelfde dat nog om 18:00 uur hun deuren moesten sluiten voor bezoekers. Ook sportclubs en coffeeshops kregen te horen dat ze tot maandag 6 april dicht moeten. In Kaag en Braassem hebben ook veel bedrijven en ondernemingen hun deuren gesloten.

Black Swan Project

Er zijn ondernemers die met creatieve initiatieven hun hoofd boven water proberen te houden, maar niet alle ondernemers hebben die mogelijkheid. Ben jij een ondernemer die moeite heeft om effectief en gefocust te blijven? Of ervaar je stress? Black Swan Project is er om jou te helpen tijdens de coronacrisis.

Webinars

Maar hoe? Dit doen ze door middel van het aanbieden van webinars. Van maandag 16 maart t/m 6 april bieden zij drie keer per week een gratis livestream aan voor ondernemers. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je om 20:00 uur deelnemen aan de livestream om meer te weten te komen over hoe je als ondernemer kunt handelen in onzekere en onvoorspelbare situaties.

“Als mens en ondernemer heb je enkel controle over wat je zegt en hoe je handelt. Dat zijn de componenten die je kunt inzetten om effectief met onzekere en onvoorspelbare situaties om te gaan. Je zal effectief en beheerst moeten blijven, ondanks dat de wereld om je heen ineenstort”, zo luidt het op de website. “Het zijn in tijden als deze dat ondernemers zichzelf razendsnel opnieuw moeten uitvinden als krachtiger en sneller dan voorheen.”

Meer informatie vind je op de website.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.