Pixabay

Black Swan Project helpt ondernemers tijdens coronacrisis

Door de maatregelen die zijn genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is het voor veel ondernemers de komende tijd afzien. Daarom is er het Black Swan Project, om ondernemers te steunen in turbulente tijden.

Ondernemers gaan een lastige tijd tegemoet. Op zondag 15 maart werd bekend dat horecagelegenheden diezelfde dat nog om 18:00 uur hun deuren moesten sluiten voor bezoekers. Ook sportclubs en coffeeshops kregen te horen dat ze tot maandag 6 april dicht moeten. In Kaag en Braassem hebben ook veel bedrijven en ondernemingen hun deuren gesloten.

Black Swan Project

Er zijn ondernemers die met creatieve initiatieven hun hoofd boven water proberen te houden, maar niet alle ondernemers hebben die mogelijkheid. Ben jij een ondernemer die moeite heeft om effectief en gefocust te blijven? Of ervaar je stress? Black Swan Project is er om jou te helpen tijdens de coronacrisis.

Webinars

Maar hoe? Dit doen ze door middel van het aanbieden van webinars. Van maandag 16 maart t/m 6 april bieden zij drie keer per week een gratis livestream aan voor ondernemers. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je om 20:00 uur deelnemen aan de livestream om meer te weten te komen over hoe je als ondernemer kunt handelen in onzekere en onvoorspelbare situaties.

“Als mens en ondernemer heb je enkel controle over wat je zegt en hoe je handelt. Dat zijn de componenten die je kunt inzetten om effectief met onzekere en onvoorspelbare situaties om te gaan. Je zal effectief en beheerst moeten blijven, ondanks dat de wereld om je heen ineenstort”, zo luidt het op de website. “Het zijn in tijden als deze dat ondernemers zichzelf razendsnel opnieuw moeten uitvinden als krachtiger en sneller dan voorheen.”

Meer informatie vind je op de website.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.