Google Street View

Boeken afhalen nu ook mogelijk bij afhaalloket bibliotheek Roelofarendsveen

Mobiel in de aanslag, bibliotheek Rijn en Venen gaat boeken reserveren. Vanaf woensdag 13 januari is het afhaalloket bij de bibliotheek in Roelofarendsveen op woensdagen geopend.

Op woensdagen kan je tussen 10:00 uur en 12:00 uur je gereserveerde boeken afhalen bij het afhaalloket van bibliotheek Rijn en Venen in Roelofarendsveen, aan het Schoolplein. Reserveer je boeken en kom ze, zodra je bericht hebt dat ze klaarstaan, ophalen.

Vanaf deze week is het ook mogelijk om boeken af te halen bij de Bibliotheek in Ter Aar, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp, Zoeterwoude-Dorp en Nieuwkoop. ‘’Kun je lekker door blijven lezen.’’ Voor alle vestigingen en openingstijden neem een kijkje op de website.

Bij de afhaallocatie staat de werkwijze van afhalen aangegeven.


Meer nieuws

Overige gisteren 17:21

Woubrugge ziet naar elkaar om

Maudy Heemskerk, inwoonster uit Woubrugge, begon zich in december ongerust maken over eenzame mensen in haar dorp. Met die reden startte zij ‘Woubrugge ziet naar elkaar om.’

Advertorial Overige gisteren 15:33

Slecht weer bestaat niet, slechte regenkleding wel...

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland! Een regenpak is dan ook zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, als je regelmatig buiten te vinden bent is een regenpak een onmisbaar item! Maar hóe waterdicht is jouw regenpak nou eigenlijk? En op welke manier kun je je regenkleding het beste onderhouden? Plutosport deelt alle ins en outs.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 09:02

Grote stijging gevaccineerden rijksvaccinatieprogramma in Kaag en Braassem

Het is je vast niet ontgaan: Nederland is gestart met vaccineren tegen het coronavirus. Alleen wanneer de groep gevaccineerden groot genoeg is, wordt de bevolking goed tegen het virus beschermd. Om in te schatten waar men mogelijk tegen de meeste corona-vaccinatieweigeraars aan zal lopen, bracht het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C) de algemene vaccinatiegraad per gemeente in kaart. Zo ook voor onze gemeente.