Dennis

Bouw Amandihuis vordert

In de afgelopen weken heeft de bouw van het Amandihuis niet stilgelegen. Door de milde winter en de inzet van de bouwers zijn de contouren van het huis zichtbaar.

Aankomende weken zal er hard gewerkt worden aan het water- en winddicht maken van het huis. Zo worden de kozijnen geplaatst en de dakbedekking aangebracht. Ook in de kelderruimte wordt gewerkt om het regenwater via de riolering af te kunnen voeren.

Amandi laat weten: ''Er zijn de afgelopen weken weer vele giften op bankrekening NL20 RABO 0128 1517 30 van Stichting Hospice Amandi gestort. De aanleiding voor de giften is zeer divers, van een zeer droevige tot een feestelijke gebeurtenis waarbij geld werd ingezameld:

€ 233,50 van protestants kerkkoor 2-gether, gift bij opheffing koor

€ 1000,- van J.C.M Straathof, gift bij nieuwbouw

€ 100,- van breigroep De Vlijtige Vingers, gift

€ 425,80 van fam. Bouwmeester, bij uitvaart C.J.C. Bouwmeester

€ 518,80 van fam. Van der Tang, bij uitvaart mevr. P.C. van der Tang

€ 973,75 van fam. Vermij, bij uitvaart de heer Vermij

Ook kwamen giften binnen van particulieren van wie niet meer bekend is dan hun naam en het geschonken bedrag. Door het ontbreken van meer informatie kunnen we geen toestemming vragen om deze giften in de nieuwsbrief te vermelden.

Wij bedanken alle schenkers.''

Meer informatie? Klik dan hier.


Meer nieuws

Horeca gisteren 15:55

Alphens Restaurantweek: laat je verrassen bij De Dyck

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Dyck!

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 13:08

Foutieve coronadashboards in omloop

Er zijn steeds meer dashboards te vinden die cijfers en clusters van het coronavirus bijhouden. GGD Hollands Midden heeft moeten concluderen dat deze dashboards vaak foutieve informatie bevatten. En dat zorgt voor onrust in gemeenten. 

Advertorial Sport gisteren 10:23

Anouk Ram geeft dansworkshops bij ROAC

4, 11 en 18 september kun je onder leiding van Anouk Ram bij ROAC een gratis dansworkshop volgen. Deze drie weken wordt de Hertogshal in Rijpwetering omgetoverd tot danszaal. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 13 aug. 2020 16:57

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.