Dennis

Bouw Amandihuis vordert

In de afgelopen weken heeft de bouw van het Amandihuis niet stilgelegen. Door de milde winter en de inzet van de bouwers zijn de contouren van het huis zichtbaar.

Aankomende weken zal er hard gewerkt worden aan het water- en winddicht maken van het huis. Zo worden de kozijnen geplaatst en de dakbedekking aangebracht. Ook in de kelderruimte wordt gewerkt om het regenwater via de riolering af te kunnen voeren.

Amandi laat weten: ''Er zijn de afgelopen weken weer vele giften op bankrekening NL20 RABO 0128 1517 30 van Stichting Hospice Amandi gestort. De aanleiding voor de giften is zeer divers, van een zeer droevige tot een feestelijke gebeurtenis waarbij geld werd ingezameld:

€ 233,50 van protestants kerkkoor 2-gether, gift bij opheffing koor

€ 1000,- van J.C.M Straathof, gift bij nieuwbouw

€ 100,- van breigroep De Vlijtige Vingers, gift

€ 425,80 van fam. Bouwmeester, bij uitvaart C.J.C. Bouwmeester

€ 518,80 van fam. Van der Tang, bij uitvaart mevr. P.C. van der Tang

€ 973,75 van fam. Vermij, bij uitvaart de heer Vermij

Ook kwamen giften binnen van particulieren van wie niet meer bekend is dan hun naam en het geschonken bedrag. Door het ontbreken van meer informatie kunnen we geen toestemming vragen om deze giften in de nieuwsbrief te vermelden.

Wij bedanken alle schenkers.''

Meer informatie? Klik dan hier.


Meer nieuws

Opinie vandaag 14:42

Lezing van boer Arwin Bos op 5 maart

Waar Arwin Bos begon als advocaat, is hij nu bezig met het voortzetten van zijn (voor)ouders’ akkerbouwbedrijf. Op 5 maart houdt hij om 20:00 uur in Dorpsleerhuis Woubrugge een lezing over de ethische en morele druk die boeren ervaren. 

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.